Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Blondýnka (†22) zahynula při leteckém neštěstí: Na videu zdravila fanoušky pár minut před smrtí!

Autor: rix - 
8. prosince 2022
16:45

Osudným se stal výlet malým letadlem pro sympatickou Turkyni Burcu Saglamovou. I s pilotem se zřítila nedaleko města Osmangazi. Krátce před tragédií blondýnka sdílela video z letu na Instagramu. Podle jejího úsměvu nic nenasvědčovalo tomu, že se blíží obrovské neštěstí. 

Saglamová se vydala do vzduchu se zkušeným pilotem Hakanem Köksalem ve čtvrtek odpoledne. Zářila štěstím. Své sociální sítě plnila fotkami a videoklipy z kokpitu. „Ahoj,“ zdravila své fanoušky, aniž by tušila, že jde o její poslední minuty naživu. 

Video  Osudným se stal výlet malým letadlem pro sympatickou Turkyni Burcu Saglamovou.  - Facebook
Video se připravuje ...

Jednomotorové vrtulové letadlo dosud z nejasných okolností zavadilo křídlem o dráty elektrického vedení a v mžiku se proměnilo v ohnivou kouli. Tragédie se seběhla jen dvacet minut po startu. Jak sympatická blondýnka, tak zkušený pilot neměli šanci přežít. 

Náraz padajícího letadla zachytily kamery a trosky záchranáři nalezli na parkovišti u elektrárny. Podle dostupných zpráv pád stroje nezranil nikoho na zemi. Jak informoval deník New York Post, pro Saglamovou mělo jít o cvičný let. Létání se poté chtěla sama věnovat. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání