Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Filípek (2) uvěznil maminku na balkóně: Zoufalou ženu museli vysvobodit strážníci

Filípek (2) uvěznil maminku na balkóně: Zoufalou ženu museli vysvobodit strážníci
Filípek (2) uvěznil maminku na balkóně: Zoufalou ženu museli vysvobodit strážníci  (Autor: MP Pardubice)
Autor: jel - 
29. září 2022
11:17

V nepříjemné situaci se ocitla žena v Pardubicích. Její dvouletý syn ji totiž zamkl na balkoně a ani podle instrukcí jí znovu otevřít nedokázal. Na pomoc museli přispěchat městští policisté. Těm ale chlapeček nechtěl otevřít, protože věděl, že cizím lidem se dveře otevírat nemají.

Během toho, co byla žena z Pardubic na balkóně, její dvouletý syn Filip otočil klikou u balkonových dveří a maminku zamkl. Přestože se žena snažila Filípka přesvědčit, aby dveře opět otevřel, nepodařilo se jí to.

Žena nakonec požádala o pomoc sousedku, která přivolala strážníky. „Protože dvouleté dítě bez dozoru může být jak časovaná bomba, strážníci okamžitě vyrazili na místo a pustili se do záchranné akce,“ uvedla mluvčí pardubické policie Lucie Klementová.

Vchodové dveře policistům otevřeli sousedé, horší to bylo ovšem s těmi od bytu. Filípek totiž zaujatě sledoval televizi, navíc moc dobře věděl, že cizím lidem se dveře neotevírají. Mamince se nakonec chlapečka podařilo přesvědčit, aby strážníkům otevřel a ti ji nakonec vysvobodili z balkónového vězení. 

„Klučík nakonec dostal od strážníků i plyšového koníka, kterého s sebou hlídky vozí přesně pro takové případy, kdy je potřeba dítě uklidnit nebo pochválit,“ uzavřela mluvčí.

Video  Filípek (2) uvěznil maminku na balkóně: Zoufalou ženu museli vysvobodit strážníci  - MP Pardubice
Video se připravuje ...

norissk ( 30. září 2022 00:18 )

Jenže, dneska jsou většinou už všude plastová okna a to už není žádná sranda, hlavně finanční. A navíc, kdo ví, jestli měla vůbec čím, to rozbít 🙂

stařec ( 29. září 2022 14:35 )

Stejnou situaci jsem zažil,stačilo rozbít okno balkonových dveří a šlo to i bez strážníků a sousedů !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání