Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hasiče Michala s kamarádem podnikatel srazil luxusním SUV: Řítil se obrovskou rychlostí?

Autor: rc - 
10. září 2022
06:20

Z cyklistického výletu se už domů nevrátili hasiči Michal (†36) a Juraj (†35). U slovenské obce Saša v okrese Zvolen je na cestě srazil podnikatel Ján (53) svým luxusním SUV. Případem se zabývají policisté a podle informací slovenského deníku Nový Čas jel řidič rychlostí údajně až 90 km/h.

K tragické nehodě došlo podle informací Nového Času na úzké cestě, která je plná zákrut. „Jet tam už padesátkou je obrovské riziko. Jezdil tamtudy často a podcenil to. Podle znalců jel téměř devadesátkou. Kdyby jel zhruba šedesátkou, mohl tragédii zabránit. Výsledky znaleckých zkoumání by už měly být hotové a je jen otázka krátkého času, kdy policie vznese obvinění,“ uvedl zdroj pro výše zmíněný deník.

Hasiči Michal a Juraj byli v pondělí 18. července na cyklistickém výletě, když je na silnici poblíž obce Saša svým luxusním SUV srazil podnikatel Ján. „Řidič pravděpodobně nevěnoval plnou pozornost řízení a čelně v zatáčce narazil do dvou protijedoucích cyklistů,“ uvedla tehdy policie. Podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ se jedná o známého podnikatele, který nedaleko vlastní hotel.

Video  Manžel podle policistů za jízdy polil svou ženu hořlavinou. Ta s vozidlem posléze havarovala.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání