Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neštěstí kvůli selfie na rodinném pikniku: Při pokusu o záchranu dvou dívek se utopila celá rodina!

Šest členů rodiny se utopilo u vodopádů Ramdaha v indickém státě Čhattísgarh.
Šest členů rodiny se utopilo u vodopádů Ramdaha v indickém státě Čhattísgarh.  (Autor: Google)
Autor: rc - 
6. září 2022
22:56

Rodinný piknik u romantických vodopádů se změnil v naprostou tragédii. Několik rodinných členů se zastavilo u vodopádů Ramdaha v indickém státu Čhattísgarh. Dvě sestry vešly do vody, aby si udělaly selfie, ale začaly se topit. Příbuzní je šli proto zachránit, ale rovněž se dostali do problémů.

Na nedělní piknik k vodopádům se vypravila rodina z Indie. Na výletě se zastavila u vodopádů Ramdaha. Podle informací Times of India mezi jednou až druhou hodinou odpoledne ale došlo k tragédii. Dvě čtrnáctileté sestry Shraddha a Shweta Singhovy vstoupily do vody, aby se vyfotily u vodopádů. Pokus o selfie ale skončil tragicky. Uklouzly jim nohy a začaly se topit.

Na pomoc jim běželi příbuzní. Do vody se za nimi vrhl jejich osmnáctiletý bratr Himanshu Singh, čtyřiadvacetiletý bratranec Rishabh Singh a jeho dvaadvacetiletá manželka Sulekha. Přidali se k nim i bratři Abhay (†22) a Ratesh (†26). Všichni se drželi za ruce ve snaze pomoci nebohým sestrám. Ovšem zničehonic se dostali do problémů i oni a začali se topit.

Svědci zavolali záchranáře, kteří vyrazili na místo. Podle informací britského The Sun tři z nich vylovili v neděli večer a další tři těla byla nalezena v pondělí ráno. Všichni byli bez známek života kromě Sulekhy, kterou v kritickém stavu převezli do nemocnice. Úřady varují, aby turisté, kteří jedou k vodopádům, byli opatrní a nekoupali se ve vodě.

Video  Víte, že většina lidí se topí úplně potichu?  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání