Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hádka v Mostě skončila pobodáním: Útočníka (21) policie dopadla

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
16. srpna 2022
13:32
Autor: VaB - 
15. srpna 2022
20:31

Policisté a kriminalisté vyšetřují incident v Mostě mezi dvěma muži, který skončil pobodáním. Po pachateli (21) několik hodin pátrali, nyní je podezřelý z pokusu o vraždu. Pobodaný muž (65) skončil s vážným zraněním v nemocnici. 

K incidentu podle policejní mluvčí došlo v pondělí kolem čtvrté hodiny odpoledne v ulici Kapitána Jaroše v jednom z podchodů. „Mezi dvěma muži nejprve došlo k verbální hádce a následně napadení," sdělila Blesku Veronika Hyšplerová.

Doplnila, že si případ přebírají krajští kriminalisté, kteří prošetřují násilný trestný čin. „Policisté po pachateli několik hodin pátrali a vyhodnocovali kamerové systémy. Zhruba ve 22 hodin se muže podařilo vypátrat a zadržet. V současné době probíhají procesní úkony, kdy je muž podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu," dodala mluvčí. 

Policie zároveň potvrdila, že šlo o pobodání na ulici. K tomu použil vystřelovací nůž. „Vážně zraněného muže jsme pomocí vrtulníku transportovali do nemocnice," dodal mluvčí záchranářů Prokop Volení. 

Video  Žena chtěla spáchat sebevraždu, policisté dorazili včas  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání