Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šokující nález v Mexiku: U veřejného parku našli v chladícím boxu hlavu ženy! Má v tom prsty drogový kartel?

Mrtvola - ilustrační foto.
Mrtvola - ilustrační foto.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: pma - 
9. srpna 2022
18:02

V neděli ráno učinili v mexickém městě Tijuana tamní obyvatelé děsivý nález. V chladícím boxu nedaleko veřejného parku se nacházela hlavy ženy. Podle policie by mohla patřit k jednomu z těl, která byla objevena ve stejný den ve čtvrti Misiones de Creel v Tijuaně.

Mexickým městem Tijuana na severu země otřásá další skandál. Poté, co byla v neděli ráno ve čtvrti Misiones de Creel nalezena dvě ženská těla bez hlavy, objevili místní po pár hodinách další lidské ostatky.

V chladícím boxu na kraji města náhodný kolemjdoucí našel ženskou hlavu. Když se vzpamatoval z šoku, ihned zavolal policii.  „Bylo jí přibližně 25 let, měla tmavou pleť, plnější rty a bohaté černé vlnité vlasy,“ uvedli vyšetřovatelé.

To, zda hlava patří k jednomu v neděli nalezených těl, určí až nařízená expertíza. Mexičany podobná tragédie nevyděsila prvně. K femicidám, tedy vraždám, které jsou na ženách spáchány jen z toho důvodu, že jsou ženami, dochází v Mexiku bohužel velmi často.

V různých částech města Tijuana jsou poslední dobou nalézána ženská těla zabalená do přikrývek či surově rozřezána na kusy a umístěná v různých krabicích či boxech. Podle policie v tom mají nepochybně prsty drogové kartely, kterých je v oblasti čím dál tím více.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání