Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Motorkář Ivo před 11 lety záhadně zmizel: Jeho Yamahu našli odstavenou v Brně

Autor: VaB - 
7. srpna 2022
09:10

Už jedenáct let je Ivo Pilmajer (tehdy 42) nezvěstný. Vyjel si na obyčejnou projížďku na motorce, domů se už ale nevrátil. Policisté po muži pátrají i ve speciálním kalendáři určeném pro věznice.

Slunnou neděli 7. srpna 2011 si Ivo Pilmajer vybral pro projížďku na své motorce značky Yamaha Fazer 600. Vyrazil z obce Drahanovice na Olomoucku. Měl se vydat směrem do Brna, zda tam ale dojel, se neví. Tehdy mu bylo 42 let, dnes by mu bylo 53 let.

O dva dny později pak rodina ohlásila na policii, že je Ivo pohřešovaný a nevrátil se domů. Už se rodině neozval a jeho mobil zůstal vypnutý. Policisté po muži pátrali, nepodařilo se ale zjistit, kde by mohl být, případně co by se mu mohlo stát. Jeho motorku o několik dní později našli zaparkovanou a zamčenou na sídlišti v Brně.

Po 11 letech se nově objevilo jeho záhadné zmizení v policejním kalendáři určeném pro věznice po celé republice. V tom se už několik pohřešovaných objevilo, nejvíce případů v něm ale zaujímají případy dosud nevyřešených vražd.

Ivo Pilmajer je asi 182 centimetrů vysoký, v době svého zmizení měl hnědočerné vlnité vlasy na krátko. Když odjížděl, tak měl oblečenou goretexovou kombinézu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání