Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Christinu znásilnilo 11 mužů, Sophia spadla ze skály: Krásné influencerky umíraly zvlášť krutými způsoby

  • Autor: rix - 
    10. 9. 2022
    14:26

    Strašlivá i záhadná úmrtí influencerek šokovala celý svět. Brazilka Julia Hennessyová na instagramu sdílela děsivý příspěvek o tom, že je život příliš krátký… a brzy poté zemřela při kruté nehodě na motorce. Krásnou letušku Christinu zase nalezli mrtvou v hotelové vaně. Před smrtí ji mělo znásilnit jedenáct mužů!

  • 1.Brazilská kráska si smrt předpověděla?

    Oblíbená instagramová modelka Julia Hennessyová zemřela v červenci loňského roku. Poblíž São Paula v Brazílii se se svým manželem Danielem zapletla do strašlivé nehody na motorce. Jako kdyby krásná dvaadvacetiletá Brazilka tušila, co se stane. Jen týden před tragédií napsala na svůj profil osudné prohlášení. „Život je příliš krátký, pojďme bláznit,“ uvedla. To ještě netušila, že dovádění na motorce ji jen pár dní poté bude stát život.

    Julia si tragickou smrt na motorce předpověděla. Julia si tragickou smrt na motorce předpověděla. | Instagram

  • 2.Sympatickou letušku našli mrtvou ve vaně

    Letuška Christine Angelica Dacerová měla na instagramu statisíce příznivců. Díky dobrodružné práci mohla na svém profilu sdílet zážitky z cest. Její život ale skončil naprosto strašným způsobem na Filipínách, kde společně s přáteli slavila konec roku. Třiadvacetiletou ženu nalezli mrtvou ve vaně na hotelu. Z detailů její smrti mrazí. Letušku mělo před smrtí znásilnit jedenáct mužů. Tři z obviněných měli být jejími kamarády.

    „Na jejím těle byla nalezena spousta škrábanců a v genitáliích měla sperma,“ uvedli tamní policisté. Poslední příspěvek na instagram letuška sdílela týden před krutou smrtí. „Poslední let tohoto pekelného roku,“ napsala.

    Letušku Christinu před smrtí znásilnilo jedenáct mužů. Letušku Christinu před smrtí znásilnilo jedenáct mužů. | Instagram

  • 3.Oblíbená influencerka spadla ze skály

    Dá se říct, že třiadvacetiletou Číňanku Sophii Cheungovou stála její sláva na instagramu život. Když si dělala jedno ze svých mnoha selfie v národním parku Ha Pak Lai, spadla ze skály. A to vše před zraky jejích vyděšených kamarádů. Sophia se chtěla fanouškům pochlubit snímkem u oblíbeného vodopádu. Ztratila ale rovnováhu a už jí nebylo pomoci.

    Její přátelé okamžitě zavolali záchrannou službu, ale po příjezdu do hongkongské nemocnice byla velká milovnice horských túr s tisíci fanoušků na sociálních sítích prohlášena za mrtvou.

    Sophii se stalo osudné selfiečko nad propastí. Sophii se stalo osudné selfiečko nad propastí. | Instagram

  • 4.Hrdá máma zemřela tři dny před Vánocemi

    Emily Mitchellová měla o svém obsahu na sociálních sítích jasno. Fotky v plavkách nebo luxusní dovolené neměly na jejím instagramu prostor. Místo toho se hrdá šestatřicetiletá mamka soustředila na svých pět dětí a rodinný život. O rodinnou idylku se dělila se svými fanoušky. Jen tři dny před Vánocemi v roce 2020 ale nastal šok. Oblíbená máma náhle zemřela u snídaně se svým manželem. Ten sice hned zavolal záchranku, ale Emily už nebylo pomoci. Zemřela na plicní embolii.

    Hrdá maminka Emily zemřela tři dny před Vánoci. Hrdá maminka Emily zemřela tři dny před Vánoci. | Instagram

  • 5.Sexy influencerku zavraždil její manžel?

    Američana Alexis Sharkeyová se na instagramu ráda chlubila svou luxusní postavou. Jaká rána přišla pro jejích 71 000 fanoušků, když náhodný kolemjdoucí nalezl influencerku nahou a uškrcenou jen kousek od jejího bydliště. Policisté pak našli mrtvého i jejího manžela Toma. Prostřelil si hlavu jen pár hodin poté, co po něm kriminalisté vyhlásili pátrání v souvislosti s úmrtím jeho ženy, informoval deník Daily Star.

    Krásnou Alexis našli nahou a uškrcenou kousek od domova. Krásnou Alexis našli nahou a uškrcenou kousek od domova. | Instagram

  • 6.Galerie

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání