Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Markétku (11 měs.) i nezletilou mámu Adélu našli: Obě jsou v pořádku!

Policie (ilustrační foto)
 (Autor: Profimedia)
Aktualizováno -
23. června 2022
09:18
Autor: ČTK, VaB, pma - 
22. června 2022
15:38

Policie od úterý pátrala po jedenáctiměsíční Markétce a její nezletilé matce Adéle. Ve středu ráno Policie ČR na Twitteru sdělila dobrou zprávu. Dívka byla společně s dítětem nalezena v Děčíně a obě jsou v pořádku. Matka Adéla má nařízenou ústavní léčbu a a nevrátila se z víkendového pobytu v Chomutově.

 

Šťastný konec má pátrání po nezletilé matce Adéle, která zmizela i se svou jedenáctiměsíční dcerkou. „Včera jsme pátrali po mamince a její 11měsíční dceři. Policisté je dnes ráno vypátrali na Děčínsku, obě jsou v pořádku,“ informovala ve středu ráno Policie ČR na Twitteru.

Nezletilá matka pocházela z Kladna, pobývala však ve výchovném ústavu v Černovicích na Pelhřimovsku, kde měla nařízenou ústavní léčbu. Nezletilou Adélu s jedenáctiměsíční dcerkou Markétkou policie hledala od konce května, kdy byla matka na víkendovém pobytě v Chomutově. 

Matka s dcerou mohly být kdekoliv

„Kromě Ústí nad Labem by se podle informací kriminalistů mladá žena s dcerkou mohly nacházet i na jiných místech Ústeckého kraje, zejména v Krásné Lípě, Rumburku, Děčíně, nebo Varnsdorfu, údajně se různě přemísťují a využívají k tomu dopravu po železnici,“ informovali dříve policisté.

adinaha ( 22. června 2022 22:33 )

Matka určitě nechce holčičce ublížit, podle fotky z minula je o ni dobře postaráno a vypadá jako spokojené miminko. Obávám se, aby v důsledku vyhlášeného pátrání neudělala nějakou špatnou věc - už jenom to, že se bude někde skrývat.

brano34 ( 22. června 2022 20:54 )

Těch míst, kde může pobývat matka s dítětem, zase tolik není. Asi je o ně v Německu dobře postaráno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání