Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Opilá agresivní matka s dítětem zaměstnala policisty v Kojetíně: Pak jim poničila služebnu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
8. června 2022
11:22

Silně opilá žena s plačícím dítětem zaměstnala v úterý policisty v Kojetíně na Přerovsku. Třicetiletá matka spala pod lavičkou na autobusové zastávce a nedokázala se o předškoláka postarat. Po odvozu na služebnu začala být navíc agresivní a ničila tamní zařízení. 

Spící opilou ženu našli policisté na zastávce v úterý odpoledne poté, co je na ni upozornila kolemjdoucí prostřednictvím tísňové linky. „Hlídka ihned vyrazila na inkriminované místo a našla zde opravdu silně opilou ženu, která nebyla schopná se o menší dítě postarat. Třicátnice, která dobrovolně následovala hlídku, skončila na služebně, kde se projevilo její druhé já ovlivněné alkoholem a začala být agresivní," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Ulomila kliku a skončila v poutech

Žena se dožadovala odchodu. Vylomila přitom kliku u vstupních dveří oddělení a vytrhla ze zdi nástěnný dávkovač na desinfekci poté, co zavrávorala a upadla na něj. „Aby dál neničila majetek, skončila v poutech, která jí byla sundána, jakmile se zklidnila," popsala situaci policejní mluvčí. Na oddělení byla žena vyšetřena lékařem, který rozhodl o jejím převozu na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci.

Případ policisté nahlásili pracovníkům zabývajícím se sociálně právní ochranou dětí. Škoda, kterou žena napáchala, nebyla prozatím vyčíslena a její počínání policisté vyšetřují jako přestupek proti majetku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání