Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miroslav napadl s nožem svoji matku i bratra: Hrozí mu doživotní trest

Miroslavovi za napadení svých příbuzných hrozí až 25 let za mřížemi.
Miroslavovi za napadení svých příbuzných hrozí až 25 let za mřížemi.  (Autor: noviny.sk)
Autor: štt - 
30. května 2022
05:05

Státní zástupce obžaloval Miroslava z Oravy ze dvou pokusů o vraždu. Dokonce měl při tom zranit svou matku (58). Druhou obětí měl být jeho bratr. Hrozí mu trest ve výši 25 let nebo doživotí.

Pan Miroslav z Oravy měl dle obžaloby napadnout své nejbližší příbuzné. K incidentu došlo v jednom z bytů v Dolním Kubíně. Nejdříve s nožem napadl svou matku. „Starší žena měla velmi vážná bodná poranění hrudníku, která ji ohrožovala na životě,“ sdělil reportérům z noviny.sk Rastislav Johanes, náměstek ředitele Dolnooravské nemocnice s poliklinikou v Dolním Kubíně.

Podle policie kromě vlastní matky neušetřil ani svého mladšího bratra. „Syn, který matku bránil před vlastním bratrem, byl také pobodán. Přestože tato zranění nebyla tolik vážná, dostal silný kopanec do hlavy a utrpěl těžký otřes mozku,“ řekl dále Johanes.

„Prokurátor Krajské prokuratury v Žilině podal na obviněného Miroslava T. obžalobu u Okresního soudu v Žilině pro pokus dvojnásobné vraždy,“ potvrdil mluvčí Krajské prokuratury v Žilině Martin Kokles.

Všichni tři členové rodiny byli během nešťastné události opilí. Ačkoli naštěstí nedošlo k žádnému úmrtí, Miroslavovi hrozí trest, jako by vraždu dokončil. „Obviněnému hrozí trest odnětí svobody na 20 až 25 let nebo doživotí,“ dodal Kokles.

Video  Miroslavovi za napadení svých příbuzných hrozí až 25 let za mřížemi.  - noviny.sk
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání