Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Drama v centru Přerova: Mladé mamince se zabouchlo auto, uvnitř zůstal dvouletý chlapec

Drama v centru Přerova: Mladé mamince se zabouchlo auto, uvnitř zůstal dvouletý chlapec.
Drama v centru Přerova: Mladé mamince se zabouchlo auto, uvnitř zůstal dvouletý chlapec.  (Autor: Městská policie Přerov)
Autor: jel - 
23. května 2022
13:26

Dramatické chvíle zažila mladá řidička v centru Přerova. Když vystoupila ze zaparkovaného auta, to se zamklo i s klíčky uvnitř a co hůř, v sedačce zůstal její dvouletý synek. Zoufalá žena požádala o pomoc strážníky, těm se však chlapečka z auta dostat nepodařilo a na pomoc museli přijet hasiči. 

O incidentu informovali na sociální síti přerovští strážníci, kteří jsou známí tím, že o událostech reportují s humorem a nadsázkou. „Žena s lehkým náznakem paniky popsala sled událostí – zaparkovala, vystoupila, zabouchla, vytřeštila oči. Ozvalo se totiž potměšilé cvaknutí a automobil se bezpečně uzamknul. Bohužel s klíči uvnitř. A nejen s nimi. V sedačce si hověl dvouletý hošík,“ popsali policisté. 

Doplnili, že se ihned pustili do záchranné akce, ovšem neúspěšně. Přivolali proto další hlídky, ty ovšem také nepomohly. „I když víc hlav víc ví, nepomohla by v tu chvíli ani devítihlavá policejní hydra,“ okomentovali situaci s tím, že nezbývalo, než přivolat hasiče, kteří si v podobných situacích vždy vědí rady. Jenže tentokrát narazili, bohužel ani jim se nepodařilo auto otevřít. 

„Jelikož se malý vězeň začal tvářit poněkud nerudně, rozložili po dohodě s maminkou boční okénko na skleněné puzzle. Trpělivý hrdina byl vysvobozen,“ uzavřeli příběh strážníci. Chlapeček za svou statečnost obdržel plyšového mamuta.

Video  Rodiče nechali holčičku (3) v rozpáleném autě: Záchranář radí, jak dát první pomoc.  - Andrea Ulagová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání