Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální útoky dvou vlčáků: Mezi oběťmi je i pes zchudlé milionářky Nory Kabrheľové

Autor: štt - 
28. dubna 2022
18:34

V bratislavské čtvrti Podunajské Biskupice minulý měsíc řádili dva agresivní vlčáci. Napadli několik psů a nejméně dva z nich kvůli způsobeným zraněním zemřeli. Jednou z obětí byla i Šarika, pes známé Nory Kabrheľové (dříve Mojsejové).

24. dubna krvelační psi před bytovým domem v Podunajské Biskupice roztrhali labradora. Celý incident zachytili bezpečnostní kamery, informoval TV JOJ. Na záběrech lze vidět, jak psi volně pobíhají na parkovišti před budovou. Poté zaútočí na nic netušící majitelku a její teprve čtyřměsíční štěně. „Byl to zlomek sekundy a už ho začali trhat na kusy. Nebylo možné, abych svému psovi pomohla,“ řekla majitelka Maria Hatašová. Pejsek zůstal na místě mrtvý

S totožnou zkušeností se svěřil i divák, který kontaktoval redakci televize. O několik týdnů dříve psi napadli jeho osmiletou čivavu. Špatnou zkušenost má i Nora Kabrhelová (dříve Mojsejová). „Zaútočili na mě a mého psa. Když jsem se ho snažila bránit, roztrhali mi celý kabát,“ vyjádřila se Kabrhelová.

Přestože se Šarika dostala včas k veterinářům, nebylo jisté, zda přežije. „Ještě se musí podrobit kardiologickému vyšetření, jelikož utrpěla vážný šok. Doktor mi řekl, že bude mít doživotní trauma. A nejen ona, ale i já,“ prohlásila Kabrhel'ová.

Novináři se pokusili kontaktovat majitele podniku, odkud psi utekli. Hlídací psy si sehnal, jelikož se jej v minulosti několikrát pokusili vykrást. Po posledním incidentu však nechal oba vlčáky utratit.

Místní se přesto bojí v okolí pozemku chodit. Nora Kabrheľová podala v této věci také trestní oznámení. „Od té doby jsem tamtudy nešla. Jezdím raději domů taxíkem," dodala Kabrheľová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání