„Takhle mi pokousali pejska. Takhle Šariku pokousali dva vlčáci. Teď tady čekám na policii. Toto je zodpovědnost za psy?! Skoro ji roztrhali, nevím, co z toho bude. Hnusný národ po**baný,“ nadávala Nora, jež během toho ukazovala maličké poraněné tělíčko její fenky, která se třásla jako osika.

Nora byla viditelně na pokraji šílenství. Mezitím, co řešila policii, rychle běžela na veterinární kliniku. „Za to, co se dnes stalo Šarice, si někdo ponese zodpovědnost. Takto nechat vlčáky na volno. Nenechám tohle jen tak. Za toto budou pykat. Aby takto psy nechali na volno. Nezodpovědná pakáž,“ pěnila Kabrheľová, jež čekala na ošetření svého zraněného pejska.

VIDEO: Mojsejová u soudu

„Šarika je na klinice, dostává infuzi. Bude tam ještě pár hodin, budu na ni čekat,“ svěřila se po chvíli. Později večer už přidala další příspěvek i se svou milovanou fenkou.

„Dostala injekci ještě doma, kdyby náhodou. Má trošku narušená játra, svalstvo nemá poškozené. Ještě budeme absolvovat nějaké vyšetření. Tak doufám, že všechno bude v pořádku. A ještě jednou říkám - nebuďme lhostejní ke svým psům. Dělejte zákony tak, aby i za takové věci, co se dnes stalo, lidé nesli zodpovědnost,“ prohlásila Nora.

Fotogalerie
31 fotografií