Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nehoda mladíka u Rabyně: Motorkář (†21) zemřel po nárazu do svodidel

Tragická nehoda u Rabyně.
 (Autor: ZZS ASČR)
Autor: ČTK - 
18. dubna 2022
10:46

Teprve jednadvacetiletý motorkář zemřel v neděli odpoledne u Rabyně. Po nárazu do svodidel byl odhozen, vyprostit ho museli hasiči. Nepomohla mu ani rychlá pomoc.

K nehodě došlo na klikaté silnici, která svádí k rychlé jízdě. Havárie motorkáře se stala kolem půl čtvrté odpoledne, na místě okamžitě vyjela záchranná služba s hasiči a policisty, z Prahy vzlétl záchranářský vrtulník.

Jednadvacetiletý řidič po nárazu do svodidel vyletěl z motorky, vyprostit ho museli hasiči. „Dnes (v neděli) v odpoledních hodinách vyhasl další lidský život, o to smutnější je, že se jednalo o teprve  jednadvacetiletého motorkáře,“ uvedli záchranáři z ASČR.

Podle nich se snažili mladíkův život zachránit, bohužel se jim to ale nepodařilo. „Jsou Velikonoce, svátky jara, oslavy probouzení života, a tak jsem váhala, jestli tragickou událost zveřejňovat. Ale právě proto. Nejsem jen tisková mluvčí, jsem i matka, záchranářka a v neposlední řadě nadšená motorkářka,“ dodala mluvčí Petra Homolová.

Policisté se nehodou stále zabývají, jejich mluvčí Pavel Truxa uvedl, že mladík na motorce nezvládl průjezd zatáčkou.

kralovna-vsech-mori ( 18. dubna 2022 15:23 )

Oni by utekli, ale prostě na to nemají prostředky. Ti bohatí v meďourech a bavorákách už jsou tady. A chtějí byty, ne ubytování. Takhle si já uprchlíky z války nepředstavuju.

ku.kacka8 ( 18. dubna 2022 13:52 )

Ne že bych chtěla vidět záběry toho mladíka, je dobře, že to je zakryté. Škoda mladého života. Ale proč nás pořád krmí fotkami, které jsou z UA a jsou autentické, nezakryté a stále se opakující, opravdu to nikdo nechce vidět, hrůzy se dějí po celém světě. Ale když si chce člověk přečíst, prohlédnout něco pozitivního, tak toho je opravdu málo, spíše ne. Chudáci jsou tam a přesto svoji zemi nechtějí opustit a chtějí ji bránit a ti druzí bohatí, dostatečně daleko od dění, utekli atd...... .

kralovna-vsech-mori ( 18. dubna 2022 13:23 )

Jedna tragická zpráva z naší vlasti. Jinak samá Ukrajina. Už se to jaksi podobá dezinformačnímu webu Ukrajiny. A má to naprosto opačný efekt než byste si pisálkové přáli. Pořád vykládáte jak Ukrajinci Rusy ženou a furt nic. Jsou velikonoční svátky, o těch si chci přečíst.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání