Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Matka v Karlových Varech nožem prý zabila dcerku (†3): Dva chlapci (6 týdnů a 5 let) skončili v nemocnici

Aktualizováno -
17. dubna 2022
14:57
Autor: rix - 
16. dubna 2022
19:42

K obrovské tragédii došlo v sobotu v Karlových Varech. Matka (27) tam měla nožem napadnout své tři děti. Tříletá holčička bohužel její řádění nepřežila. Další dvě dítka musela být transportována do nemocnice. Matka skončila v cele předběžného zadržení, zatím ale nevypovídala.

„Dnes kolem 16. hodiny došlo v Karlových Varech k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna nezletilá osoba zranění neslučitelná se životem,“ potvrdila v sobotu smutnou zprávu podle serveru CNN Prima News policie. Podle informací Blesku zraněním podlehla tříletá holčička.

Zbývající dvě děti jsou ošklivě pobodané a pořezané. „Do Nemocnice KV byly přivezeny záchrannou službou dvě děti ve věku 6 týdnů a 5 let. Mladší bylo hospitalizováno na standardním dětskem oddělení, starší, vzhledem k poraněním, bylo letecky transportováno do FN Motol ve stabilním stavu. Bližší informace vzhledem k probíhajícímu vyšetřování Policie ČR nebudeme sdělovat. Děkujeme za pochopení,“ řekla Blesku Markéta Singerová, mluvčí karlovarské nemocnice.

Matka by již měla být v rukou kriminalistů. „Kriminalisté se nyní případem usilovně zabývají. S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ dodali strážci zákona. Žena v době činu podle policie nebyla pod vlivem alkoholu ani omamných látek.

Ženu v okolí jejího bydliště lidé prakticky neznají. "Já ji viděla všehovšudy dvakrát, jednou jsem jí pomáhala s kočárkem do výtahu, ale neviděla jsem ji ani těhotnou," popsala Blesku sousedka. Podle ní tu žena bydlela zhruba dva měsíce bez partnera. Podobně hovoří i ostatní z dotazovaných místních. "Neznala jsem ji. Celá ta věc mnohu ale otřásla," otřásla se žena.

Podle našich informací žena žila v pronajatém bytě a měla se v nejbližší době odstěhovat.

hedvicka ( 23. dubna 2022 12:28 )

Hlavně, že odsuzujete ženu, která měla 3 děti, jejíž muž /mužové/ - otec /otcové/ dětí bez trestů někam zmizí? A stát na to nic? Jak je možné, že ženám v takto bídných situacích stát nepomůže????? Hlavně, že náš stát pomáhá jiným národům, to by našemu státu docela šlo, nemyslíte?????? A svým lidem, obzvláště matkám s dětmi,které rádoby čr pánové v klídku oplodní a bez studu, bez odsouzení, bez výživného.... zmizí, tak těm nikdo nepomůže? A že takových u nás asi je, protože co vím, tak pánové bez skrupulí tady, v čr, můžou cokoliv. Diví se snad někdo, že to psychika žen mnohdy nevydrží?????

darkmarek ( 17. dubna 2022 21:49 )

Volička pirátské strany co léčí lidi konopím z rakoviny to teda nebyla. To by bylo příliš velké zlo taková pomoc. Lepší je ozařování že?

anna1234 ( 17. dubna 2022 18:30 )

.. jestli to udělala z důvodů, že nemohla zajistit děti, tak zvlášť v dnešní době si každá žena může díky antikoncepci zvolit jestli děti chce nebo ne a jestli byla na všechno sama chápu, že byla v těžké situaci, ale volba byla jenom na ní.

kralovna-vsech-mori ( 17. dubna 2022 17:57 )

Nebyla. Ty okolo sebe mají rodinu a otce svých dětí.

kralovna-vsech-mori ( 17. dubna 2022 17:56 )

Jak tě čtu tak si myslím žes vynechal několik dávek . Jen nevím co to máš za matroš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání