Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Krutá vražda Tomáše (†35): Hlavní podezřelou je manželka Lucie!

Autor: štt - 
10. dubna 2022
13:48

V sobotu v nočních hodinách slovenská policie musela zasahovat v Dubnici nad Váhom. Po manželské hádce zde žena s nožem nejspíše napadla svého životního partnera. Ten její útok nepřežil. Motivem možné vraždy mělo být podle některých příspěvků na sociálních sítích dlouhodobé domácí násilí.

Po manželské hádce žena údajně napadla svého muže a několikrát jej bodla kuchyňským nožem. Pětatřicetiletý Tomáš z Ilavy vážným zraněním na místě podlehl. Za tragickou událostí, která se odehrála v sobotu 9. dubna v Dubnici nad Váhom, nejspíše mohou mimořádně špatné vztahy mezi manžely, informoval server Plus Jeden Deň.

Policisté na místě zadrželi hlavní podezřelou, manželku Lucii, která se jako jediná nacházela v bytě s pobodaným mužem. V den tragédie se na sociální síti rozvířila bouřlivá diskuse o motivu vraždy. Manžel měl údajně svou ženu dlouhodobě fyzicky týrat. K případu se vyjádřili i rodinní blízcí.

„Mám informace, že týral nejen svou ženu, ale i svou matku. Před ostatními si hrál na zlatíčko, ale svou frustraci si vybíjel doma na rodině. Všichni se zde rozplývají, ale přitom to byl obyčejní trýznitel,“ napsal na sociální síti Ondřej.

Co se však v osudný večer stalo a jaký byl skutečný motiv zadržené ženy, policie dále prošetřuje. „Bližší informace k události poskytneme později,“ uvedla na dotaz reportérů trenčínská policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání