Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pobodání na koncertě v Ostravě? Muzikanta údajně zranili fanoušci, policie nic neví

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
4. dubna 2022
13:51

Na koncertě v Ostravě měli podle kapely Be Fading Fast „zákeřně bodnout“ jednoho z jejích členů. Provozovatel o tom ale nic neví, stejně tak ani policie. Na místě nezasahovala ani záchranná služba, která by pobodaného a zraněného člena odvezla.

O činu informovala kapela na svém Facebooku v neděli dopoledne. „Jeden z našich členů byl včera na koncertě v ostravském Barráku zákeřně bodnut nožem a poté, co se v kotli sesunul k zemi, mu pařící fans zlomili nohu a pohmoždili hlavu,“ napsali muzikanti.

Podle nich byl následně zraněný hudebník vynesen ven a odvezen do nemocnice, kde ho měli začít „dávat dohromady“. „Chceme se tímto obrátit na všechny výše jmenované s prosbou o pomoc a sdílení tohoto příspěvku. Je jednoznačné, že tento případ bude vyšetřovat policie a pomůže jakákoliv informace vedoucí k nalezení pachatele. Máme tím na mysli ‚člověka‘, který našeho člena zákeřně bodl do zad,“ doplnili hudebníci.

K celé věci se vyjádřil i provozovatel klubu Barrák Marcel Palovčík. „Dokud jsem to nezačal sám řešit po zjištění z internetu, že se mělo něco takového stát, tak se nikdo ani neobtěžoval mě kontaktovat a jakkoliv tuto situaci s námi řešit,“ uvedl na sociální síti.

Proto se ve věci začal sám angažovat a zjišťovat, co se mohlo či nemohlo stát. Podle něj byl na akci jeden člověk s poraněnou nohou, toho ale prý po 15 minutách odvedli kamarádi pryč. „Už mi volala i kriminální policie a sami koukali, co se děje. V Ostravě za celou noc a půlden neproběhlo žádné oznámení o tomto činu. Začínají vše prošetřovat až na základě článku v Deníku, který vznikl na popud komentářů zde na Facebooku,“ dodal Palovčík s tím, že z klubu odcházel jako poslední a žádné krve si nevšiml.

„Netvrdíme na 100 %, že se to nestalo, ale nikdo z nás, co měli akci na starosti, nezaznamenal jakýkoliv náznak nějakého pobodání. Vše jsme se dozvěděli až zde z Facebooku,“ uzavřel provozovatel. Policie se podle její mluvčí Evy Michalíkové případem zabývá, žádné oznámení ale nezaznamenala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání