Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílenec v Karlových Varech držel přítelkyni nůž pod krkem: Vyhrožoval, že ji zabije

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
4. dubna 2022
11:59

Karlovarští policisté obvinili muže (33) z nebezpečného vyhrožování. Svou přítelkyni před jinými lidmi nejdřív mlátil rukou, poté teleskopickým obuškem. Ani to mu ale nestačilo a ženu chytil s nožem v ruce pod krkem. Zřejmě na poslední chvíli se jí podařilo utéct.

K incidentu došlo v Karlových Varech, části Rybáře v druhé polovině března. V jednom z bytů tady obviněný muž začal slovně napadat svou přítelkyni (42). Poté ji měl opakovaně mlátit rukou po celém těle a následně i teleskopickým obuškem.

„Poté jí měl ke krku přiložit nůž a přitom vykřikovat na osoby, které se v bytě nacházely, že pokud neodejdou, svou přítelkyni usmrtí,“ popisuje mluvčí policistů Jan Bílek. Svou přítelkyni nechtěl pustit z bytu pryč, zamkl dveře a klíče si schoval.

Žena si nakonec zachránila život díky tomu, že si vymyslela, že spolu půjdou uklidit bývalý byt. S tím muž souhlasil. „Této situace měla nakonec využít a utéct na policejní oddělení. Policisté se případem začali okamžitě zabývat a třiatřicetiletého muže po několika málo desítkách minut zadrželi,“ dodal Bílek s tím, že muži hrozí až tříleté vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání