Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dva mrtví na škole Neprobylicích: Zastřelili slavného lékaře Leoše Středu?

Aktualizováno -
1. dubna 2022
12:40
Autor: jel - 
1. dubna 2022
12:19

Ve čtvrtek kolem šesté hodiny večer zemřeli v Neprobylicích na Kladensku dva muži (†59 a †75 let). Mrtví byli nalezeni v bytových prostorách patřících k místní střední škole Euroinstitutu, která slouží pro lidi s handicapem. Zřejmě se jednalo o vraždu a sebevraždu. Podle dvou nezávislých zdrojů Blesku zastřeleným má být slavný lékař Leoš Středa. 

Euroinstitut v Neprobylicíh se zaměřuje na vzdělávání žáků se speciálními potřebami a školy jsou samostatně zřízeny pro žáky se zdravotním postižením. Dva mrtví muži byli podle policie nalezeni v bytových prostorách patřících ke škole. 

„Na místě zasahoval lékař u dvou osob, které utrpěly zranění neslučitelná se životem,“ řekla Blesku mluvčí záchranářů Monika Nováková. Případem se nyní zabývá policie.

Blesku potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje, že zavražděným mužem by měl být slavný lékař Leoš Středa. Ten byl údajně v současné době odstupujícím ředitelem Euroinstitutu. 

Žil se dvěma partnerkami

Středa napsal řadu odborných knih, měl několik vlastních pořadů v televizi a v  minulosti měl také v některých periodikách kosmetické a lékařské poradny. Podílel se také na vývoji léčebných a kosmetických přípravků. Proslul také svým nekonvenčním vztahem. Delší dobu totiž žil se dvěma partnerkami najednou. S oběma ženami se seznámil na kosmetické škole v Asii a začal s nimi žít. 

Deník uvedl, že mrtvého Středu měly najít právě jeho partnerky. Vedle něj leželo bezvládné tělo jeho známého. „Je mi to strašně líto, co se stalo, Leoše jsem znal roky a tohle se opravdu nemělo stát. Je ho velká škoda,“ řekl serveru známý zesnulého. 

Případem se zabývají policisté. Ti potvrdili, že oznámení přijali kolem šesté hodiny od rodinného příslušníka jedné z obětí. V bytě byla kromě dvou těl nalezena také krátká střelná zbraň, která byla odeslána na balistické zkoumání. U obou mužů bude provedena soudní pitva.

„Danou událost prověřují kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje jako vraždu a následnou sebevraždu, kdy střelcem měl být starší z mužů. I nadále kriminalisté zjišťují okolnosti, za kterých k činu došlo, a jeho důvody,“ sdělila mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Video  Ve škole v Neprobylicích policie našla dva zastřelené muže.  - David Malík
Video se připravuje ...

Uživatel_5542435 ( 3. dubna 2022 10:46 )

odhaduji, že nezavolal protože byl zastřelen! ŘÍP

Uživatel_5542435 ( 3. dubna 2022 10:43 )

radwcst?

Uživatel_5542435 ( 3. dubna 2022 10:41 )

...dvěma Filipínkami!

Uživatel_5542435 ( 3. dubna 2022 10:36 )

Zasloužíš si hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold hold

kdoasi ( 1. dubna 2022 20:52 )

Špatně chápete. Nikoho nehájím, tím méně podvodníky se zaručenými prášky na hubnutí a jim podobné. Jen do toho trochu víc vidím a lomím rukama nad těmi, co do jejich podvodů vráží peníze. Ale každý z nás někdy naletěl, co si budem povídat😉.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání