Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rok od pádu vrtulníku s Kellnerem (†56): Dojemná slova maminky a manželky průvodce Seana (†38)

Autor: chal - 
26. března 2022
15:32

Od tragické nehody Petra Kellnera (†56) a jeho společníků při heliskiingu na Aljašce v neděli uběhne už rok. Rodiny obětí pádu vrtulníku si proto zesnulé příbuzné nyní připomínají. Manželka a matka Kellnerova průvodce Seana McManamyho (†38) na sociální síti zveřejnily dojemné vzkazy.

Když do České republiky dorazila zpráva o náhlé smrti nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, byl to pro všechny obrovský šok. Majitel skupiny PPF zemřel při nehodě vrtulníku na aljašském ledovci. Jediným přeživším byl český snowboardista David Horváth.

Jednou z obětí tragédie byl průvodce Sean McManamy, na kterého nyní, rok od nešťastného dne, zavzpomínali jeho nejbližší. Dojemný vzkaz na Instagramu zveřejnila jak jeho manželka Caitlin, tak matka Barbara. „Chybíš mi ty a chybíme mi my dva spolu, ale především jsem vděčná, že jsem tě vůbec měla. Byl to pos*aný rok, ale ničeho nelituji. Jsem hrdá na tebe, na nás, na náš příběh a naši lásku,“ napsala Caitlin.

Smrt jednoho z nejmilovanějších v dojemném příspěvku připomněla i Seanova maminka Barbara, která zavzpomínala na svůj poslední týden se synem. „Naštěstí jsem neviděla do budoucnosti, byl to obyčejný týden. Byl šťastný, že už měl velkou část práce na Aljašce za sebou. Plánoval léto v Chile. Počítal každou minutu, kterou byl blíž jeho návrat domů za rodinou,“ uvedla.

Sean při rozhovoru s Barbarou zřejmě zmiňoval i Petra Kellnera. „Bude to jednoduchý víkend, mami. Tyhle chlapy už jsem vedl, jsou fajn, rozumíme si, máme se rádi. Pak pojedu domů,“ zavzpomínala Barbara, co jí Sean řekl. Jejich rozhovor skončil vzájemným vyznáním lásky. „Miluji tě, chlapečku,“ byla poslední Barbařina slova Seanovi před tragickým 27. březnem, kdy našel smrt na aljašském ledovci.

pakoni_na_dvore ( 27. března 2022 17:04 )

Koukám, že TROLL bez podtržítek má zase šlus!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání