Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Tragická smrt studentky (†20) s českými kořeny: Krásku zabil výbuch domu!

Autor: jel - 
8. března 2022
11:23

Dvacetiletá Kailey Machová žila v Minnesotě v USA. Koncem února nečekaně zemřela při tragické události. Zabil ji výbuch v domě, kde hlídala psy lidem, kteří byli pryč. Co bylo příčinou exploze, policie nyní vyšetřuje.

K výbuchu došlo v pátek 25. února v obci Lexington Township kolem půl jedenácté večer. Exploze způsobila požár a dům zcela zničila. Záchranáři, kteří dorazili na místo, v troskách našli tělo mladé Kailey.

O smrti mladé studentky informovala na sociální síti její matka Vicki. „Mám zlomené srdce, jsem otupělá a v šoku,“ napsala v příspěvku, kde uvedla, že její dcera nepřežila výbuch.

Kailey byla podle přátel pyšná na své české kořeny a účastnila se pravidelně festivalu v Montgomery nazvaného Kolacky Days (koláčkové dny, pozn. red.). Na něm dokonce v roce 2018 získala titul Miss sympatie.

Mladá dívka studovala na Univerzitě Augsburg. „Vyjadřujeme hlubokou soustrast její rodině, přátelům, profesorům, spolužákům a všem, kteří jí byli blízcí,“ napsala ve svém prohlášení univerzita.

Kailey se podle příbuzných chtěla stát učitelkou, měla skvělý vztah s dětmi, které ji prý milovaly.

Co bylo příčinou výbuchu, jenž předčasně ukončil mladý život, nyní vyšetřuje policie.

Video  Výbuch plynu v Koryčanech zabil dva hasiče  - HLAVNÍ ZPRÁVY na CNN Prima NEWS
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání