Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policista Miloš (†42) nepřežil ničivou nehodu: Jeho smrti přihlížela nezletilá dcera!

Autor: rix - 
2. února 2022
08:04

Slovenskem otřásla tragická autonehoda. V okrese Trnava poblíž obce Alekšince se čelně srazila dvě osobní auta. O život přišel dvaačtyřicetiletý policista Miloš, který jeden z vozů řídil. Situace je o to tragičtější, že na zadním sedadle vezl svou náctiletou dceru, která tak musela přihlížet smrti svého tatínka. Na místo tragické nehody letěl vrtulník. 

Smutnou zprávu potvrdila mluvčí hasičů Katarina Križanová. „Následkem nehody utrpěla jedna osoba zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla. Dcera hrdého policisty naštěstí přežila. Stejně tak jako řidička protijedoucího vozu byla se zraněními převezena do nemocnice. Zatím není jasné, co za tragickou nehodou stálo. 

Jak uvedl deník Nový Čas, kolegové zesnulého policisty jsou v šoku. „S hlubokým zármutkem nás dnes zasáhla zpráva o tragické smrti našeho kolegy, dlouholetého dopravního policisty, přítele a kamaráda,“ napsali policisté. 

sasa vs.cenzor ( 2. února 2022 10:18 )

mimochodom Nitranský policajti búrají priliš často lebo Počas vážnej nehody se zranili traja Nitranski policajti - písal sa Rok 2020 !



mimochodem tento Policista měl nehodu již 31.1. 2022 v katastru obce Alekšiniec !
Dnes je 2.2. 2022 !!!

sasa vs.cenzor ( 2. února 2022 10:05 )

Tak jinak jednalo - se o Dopravního policistu Miloše který sloužil jako vedoucí oddělení speciálních kontrol na Krajském dopravním inspektorátu v Trnavě - jaká to náhodička ?

kari1 ( 2. února 2022 09:00 )

Podľa všetkého vodička, ktorá prežila, prešla s autom do protismeru. Takže zomrel nevinný. A stalo sa to v okrese Nitra. Ale to nie je podstatné.

johnny stopper ( 2. února 2022 08:30 )

To jsou kecy, napište jak ta nehoda proběhla a chybí nám infografika u podobných článků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání