Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Děděk a jinoch znásilňovali dívku (14): Policisté ji našli díky triku s mobilem

Děděk a jinoch znásilňovali dívku (14): Policisté ji zachránili díky triku s mobilní aplikací!
 (Autor: Blesk/Josef Slabý/Profimedia)
Autor: rix - 
18. ledna 2022
19:29

Otřesný případ museli řešit francouzští policisté v Marseille. Muž tam vlákal čtrnáctiletou dívku do svého bytu s tím, že ji bude hostit. Namísto toho ale skončila zbitá, zdrogovaná a opakovaně znásilněná jím a starším kumpánem! Naštěstí se díky důmyslnému triku mladé detektivky podařilo dívenku zachránit před dalšími hrůzami.

Nešťastnou dospívající dívku údajně v pátek večer vylákal do malého bytu ve čtvrti Cabucelle v Marseille šestadvacetiletý muž, který jí nabídl, že ji bude hostit poté, co utekla z domova. Na místě ale dívku čekal šok. Mladík si pozval čtyřiašedesátiletého kamaráda, se kterým dívku bili a nutili ji kouřit marihuanu. Poté ji hromadně znásilňovali! 

Naštěstí u sebe měla mladá oběť mobilní telefon a přes instagram zkontaktovala svoje rodiče, kteří neváhali a ihned vše nahlásili na policii. Přes mobil prozradila, co se jí stalo, ale nedokázala určit, kde se nachází. To ale vyřešila duchaplná policistka, který přišla s důmyslným trikem. 

Jak uvedl deník Daily Star, přes mobil dívku požádali, aby si zapnula polohu v aplikaci pro sdílení fotografií Snapchat. Poté mohli kriminalisté dívenku lehce vystopovat. Jakmile policisté našli bytový dům, začali klepat na všechny dveře, dokud dívka neodepsala „ano“ jako signál, že jsou policisté u správných dveří. 

Když vtrhli do bytu, policisté údajně objevili jednoho z podezřelých, jak se ve spěchu snaží vymazat důkazy ze svého telefonu. To už mu ale bylo málo platné. Kriminalisté si došlápli na oba chlípníky. Na policistku se po akci hrnuly hory pochval. 

„Tato záchrana se uskutečnila sice pomocí Snapchatu, ale především díky skvělému nápadu mladé policistky, bez které by nic takového nebylo možné,“ uvedla tajemnice policejního oddělení Rudy Mannaová.

 

Moly28 ( 19. ledna 2022 00:07 )

A já pořád čekala, co to ta policistka měla za důmyslné triko

Moly28 ( 18. ledna 2022 23:59 )

Co to je Děděk?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání