Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V roudnickém supermarketu našli mezi ovocem drogy: Šlo o kokain!

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Tíseň.tv)
Autor: DH - 
12. ledna 2022
17:03

Zaměstnanci v roudnickém Kauflandu zůstali jako opaření, když na konci minulého roku nalezli mezi exotickým ovocem něco, co do balení rozhodně nepatřilo. Skladníci tam totiž nalezli sáčky s kokainem.

Byl to asi pořádný šok, když zaměstnanci Kauflandu v Roudnici nad Labem otevřeli boxy s exotickým ovocem a mezi nimi několik sáčků s bílým práškem, kterým se ukázal být kokain. Nález si proto podle webu Litoměřický deník převzala policie.

Případem se pak skutečně začala zabývat Národní protidrogová centrála. „Mohu potvrdit, že jsme si případ převzali a zabýváme se jím. Prověřujeme okolnosti, ale nemůžeme zatím sdělit žádné bližší podrobnosti,“ uvedla mluvčí policie Barbora Kudláčková pro TV Nova.

Nález pak potvrdilo i samotné tiskové oddělení sítě supermarketů Kaufland. „Vzhledem k probíhajícímu policejnímu šetření Vám k uvedené záležitosti bohužel nemůžeme poskytnout bližší informace,“ uvedla Blesku Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti.

Informace o tom, o jak velké množství drog šlo, ani jejich původ zatím nejsou známé. Patrně se jednalo o omyl dealerů drog, kteří podobným způsobem dostávají návykové látky z exotických zemí do Evropy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání