Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lucii s Mirkem v Chrudimi brutálně zmlátila skupinka lidí: Podlitiny, natržený ret a operace!

Autor: VaB - 
7. ledna 2022
05:00

Lucii s Mirkem na Nový rok v Chrudimi brutálně napadla skupinka lidí, v noci je zmlátili tak, že byli doslova k nepoznání. Žena se musela podrobit operaci, muž má obličej plný podlitin a natržený ret. Případem se zabývá policie, která ale zatím nechce poskytovat podrobnosti. 

Měl to být klidný večer, oslava příchodu nového roku. Lucii s Mirkem ale na cestě domů brutálně zmlátila dosud neznámá skupinka útočníků. K napadení došlo v Rooseveltově ulici v Chrudimi nedaleko tamního nádraží. 

Mladou dvojici napadla skupinka asi šesti lidí, mezi nimi i dívky, jak Blesku řekla známá napadených Vlaďka Vybíralová, která na Facebooku sdílela fotografii zmlácených. „Bylo to čistě náhodně,“ doplnila k napadení, které přišlo znenadání. Podle informací serveru Deník.cz měli být útočníci sotva plnoletí.

K činu došlo na ulici. „Bylo to kolem 1:30, šli od mé dcery, měla narozeniny,“ doplnila Vlaďka s tím, že zároveň slavili konec roku. Alkoholu společně moc neholdovali, dcera, která slavila, má dítě. „Moc jsme tomu nedali, jen vínko o půlnoci,“ přiblížila žena. 

Oba napadení vypadají podle fotek velmi zle, Mirek má obličej plný šrámu, podlitin a k tomu všemu ještě natržený ret. „Lucka má přeraženou lícní kost a musí na operaci a syn má zašitý ret - schytal mnohočetné kopance do obličeje a žeber,“ popsala snacha.

„Na Nový rok po půl druhé hodině ranní přijal operační důstojník oznámení o fyzickém napadení dvou osob v Chrudimi v Rooseveltově ulici,“ sdělila Blesku mluvčí policie Dita Holečková.

A dodala: „V případu byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté ztotožnili zúčastněné osoby." 

hahans ( 7. ledna 2022 09:20 )

Když to policie neupřesňuje, pak lze skoro s určitostí předpokládat o jakou bandu jde. Patří určitě mezi privilegovanou vrstvu a když jsou mladiství, tak samozřejmě beztrestní. Jak tohle pomůže obětem ??? Kam se ztratila odpovědnost rodičů za výchovu a činy svých nezletilých dětí ??? Proč nejsou zadrženi a odsouzeni oni ???

Manowar ( 7. ledna 2022 07:59 )

Když se řekne skupinka,tak mě to někoho připomíná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání