Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tady se maká i v neděli! Nová majitelka Krejčířovy vily se pustila do práce: Dělníci rozebírají střechu

Autor: rix - 
2. ledna 2022
16:52

Nová majitelka slavné původně Krejčířovy vily se vrhla zevrubně do vyklízení kdysi honosného objektu. Dělníci na místě rozebírají střechu a pustili se do vyklízení domu. Zdevastovanou vilu, která v minulosti dokonce hořela, koupila v dražbě za více než dvacet milionu korun záhadná Petra Kučerová. 

S dražbou vily, kterou vlastnil nejznámější český gangster, to nebylo vůbec jednoduché. Honosný palác se podařilo vydražit až na osmý pokus. Jak již dříve Blesk.cz informoval, podle dat z katastru nemovitostí se nabyvatelkou vily stala právě Kučerová, která vlastní ještě řadu dalších nemovitostí a pozemků v jižních a středních Čechách. Na rekonstrukci se vrhla se vší vervou, zanedlouho zmizí i střecha. Dělníci na místě pracují i v neděli. 

Co ji vedlo ke koupi nechvalně proslulého domu prozradit nechtěla. Podle dat z katastru nemovitostí se nabyvatelkou vily stala právě Kučerová, která vlastní ještě řadu dalších nemovitostí a pozemků v jižních a středních Čechách.

Obyvatelé Černošic jsou rádi, že vila konečně našla nového majitele. „Snad nás přestanou v téhle souvislosti všichni zmiňovat,“ řekl Blesku. Jak uvedl, informace o nové majitelce nemá. „Ani nevím, komu ten dům teď patří,“ dodal. 

Video  Krejčíř si vyslechl trest v okovech: 35 let za mřížemi!  - eNCA
Video se připravuje ...

 

koliaska ( 29. května 2022 22:39 )

Ať se staví i u nás, my bychom taky potřebovali novou střechu. Bohužel teď na to úplně nejsou finance. Nedávno jsme to ale s manželem zkoušeli počítat a co se týče ceny, tak by asi nejlépe vycházely střechy a okapy Satjam od http­s://ww­w.st­avin­vest­.cz/pr­oduk­ty/kry­tiny-plechove/satjam/ tak jakmile našetříme, tak asi půjdeme právě do této značky.

vevlad ( 2. ledna 2022 19:09 )

Myslím že po rekonstrukci to získá na ceně udělat tam casino las Vegas to by bylo něco.

bizon_pepa ( 2. ledna 2022 18:33 )

A co tě na tom trápí? Žes to za těch 14 dní nestačil oběhnout?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání