Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Požár v Plzni napáchal škody za 20 milionů: Plameny zachvátily sklad potravin!

Aktualizováno -
31. prosince 2021
19:00
Autor: ČTK, rv, shp - 
31. prosince 2021
16:10

Plameny zachvátily poslední den v roce sklad potravin na Rokycanské třídě v Plzni v objektu nad čerpací stanicí. Na místě několik hodin zasahovali hasiči, předběžný odhad škody je 20 milionů korun.

Video  Požár skladu potravin v Plzni  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Hasiči v Plzni likvidovali požár, který vzplál ve skladu potravin na Rokycanské třídě v objektu nad čerpací stanicí. Poplach byl vyhlášen devíti jednotkám hasičů. Jejich zásah si vyžádal omezení dopravy na rušné výpadovce z Plzně směrem na Prahu.

Na místě jsou nasazeny dva kusy výškové techniky, jeden proud Cobra na střechu budovy, uvnitř budovy nasazeny dva C proudy, snažíme se požár lokalizovat, osoby se v budově nepotvrdily,“ popsal v průběhu zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Požár se hasičům podařilo lokalizovat krátce po 16 hodině, o dvě hodiny později už byly plameny zlikvidovány. „Předběžný odhad škody je 20 milionů korun. Je ale pravděpodobné, že se výše škody ještě bude měnit," dodal Poncar.

Doprava na Rokycanské třídě byla ve směru z Plzně svedena do protisměru. V místě zásahu vypnuly dopravní podniky trolejové vedení. „Ke zranění osob nedošlo. Příčina vzniku požáru je v šetření," dodala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Matos7 ( 31. prosince 2021 18:42 )

Nóójo ve skladu už se slavil silvestr. Od rána a po
obědě to caplo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání