Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie řeší znásilnění ve vězení v Teplicích: Recidivista měl znásilnit svou sestru i spoluvězně

Autor: jel - 
26. prosince 2021
09:36

Krajští kriminalisté se zabývají případem znásilnění, ke kterému mělo dojít ve věznici v Teplicích. Několikrát trestaný recidivista (37) měl přímo na cele znásilňovat mladšího spoluvězně. Vězeň, jenž se měl násilí dopouštět, je navíc obžalován i ze znásilnění vlastní sestry. Obviněný muž tvrdí, že ke styku docházelo dobrovolně. Případem se zabývají kriminalisté.

Na případ upozornila stanice CNN Prima News. Podle ní policisté sedmatřicetiletého recidivistu již obvinili. Vězeň však tvrdí, že ke styku docházelo dobrovolně a mladší spoluvězeň vše dělal pro zisk.

O celém případu muž promluvil u soudu, před kterým stanul kvůli znásilnění sestry. „Ke všemu došlo, ale nebylo to násilím. Šest dní to dělal za tabák a za kafe,“ tvrdil.

Podle vyšetřovatelů však šlo o znásilnění. Mluvčí policie Daniel Vítek řekl televizi, že v současné době celou věc prověřují a nemohou k případu sdělit podrobnosti, protože se stále vyšetřuje.

Muž měl být údajně už devětkrát trestán, v nedávné době se dokonce za mřížemi sebepoškozoval. Naštěstí si však nezpůsobil vážná zranění a byl ošetřen pouze na místě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání