Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sestřičku sežrali vlci, řekla dívka (6) učitelce. Policie zatkla jejich rodiče

Autor: DH - 
22. prosince 2021
13:51

Americká policie ve státě Washington zadržela v rámci pátrání po nezvěstné pětileté holčičce Oakley Carlsonové její rodiče. Dívenka se pohřešuje od 6. prosince. Nyní ale přišel v případu nečekaný zvrat. Její sestřička se ve škole svěřila učitelce s tím, že „už není“ a sežrali ji vlci.

Pětiletá Oakley Carlsonová byla za nezvěstnou prohlášena 6. prosince letošního roku, ale podle policie ji nikdo mimo rodinu živou neviděl už od února. Pátrání po ní bylo navíc zastaveno poté, co její o rok starší sestra řekla kamarádce a její matce, která je zároveň učitelkou, že sestřičku sežrali vlci a „už není“. O všem se tak záhy dozvěděl šerif. 

Policie v důsledku toho zadržela rodiče Jordana Bowerse a Andrew Carlsonovou a nejprve je obvinila ze zabití. Během pondělí se ovšem oba přesunuli do věznice okresu Grays Harbor ve státě Washington na základě obvinění z opuštění závislé osoby, které policie učinila na základě nových zjištění.

Podle webu Mirror rodiče také zadržovali léky pro svoji druhou dceru, která je nevidomá a to po dobu minimálně 15 měsíců. „Ty léky byly nezbytné pro její fyzickou pohodu a rodiče ji tím vystavili riziku, které mohlo vést ke smrti,“ uvedl zástupce šerifa Brad Johansson.

Ještě větší podezření na to, že za zmizením dívenky jsou její rodiče, způsobil devítiletý bratr pohřešované. Ten v rozhovoru s dětským psychologem údajně řekl, že Oakley je buď ve skříni, nebo pod schodištěm. Malý Jordan byl prý také svědky toho, jak rodiče Oakley bili páskem. Prarodiče dětí prý pětiletou holčičku neviděli od loňského prosince.

Obvinění Jordan Bowers a Andrew Carlsonová si na rozsudek počkají ve věznici, jejich kauce byla určena na 150 tisíc dolarů, tedy v přepočtu asi 3,3 milionu korun. Před soudem by pak měli oba stanout 30. prosince.

Lomikel ( 24. prosince 2021 00:25 )

Kdyby holčička řekla, že ségru sežral krokodýl, tak to by asi moudrá policie zatkla i sousedy...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání