Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pohřešovaná Jolana (12) z Vimperku se našla: Dívka odešla z domu a nedala o sobě vědět

Policisté z Vimperka pátrali po dvanáctileté Jolaně, našla se v pořádku.
Policisté z Vimperka pátrali po dvanáctileté Jolaně, našla se v pořádku.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
23. prosince 2021
09:00
Autor: ČTK, jel - 
16. prosince 2021
16:08

Od středy pátrali policisté z jižních Čech po teprve dvanáctileté dívce Jolaně B. Odešla z domova a blízcí i ni měli strach. Bylo známo, že ráda cestuje hromadnou dopravou ,a proto kriminalisté pátrali především na autobusovém a železničním nádraží. Ve čtvrtek ráno přišla dobrá zpráva. Dívka byla nalezena.

Police pátrala po dvanáctileté Jolaně B. z Vimperku na Prachaticku. Dívka odešla z domova ve středu večer. Ráda cestuje hromadnými dopravními prostředky, zejména vlakem. Mohla by se pohybovat na vlakových a autobusových nádražích nebo u obchodních domů. Policie o pátrání informovala na svém webu.

Uvedli, že dívka měří přibližně 155 centimetrů. Má černé dlouhé vlnité vlasy. Na sobě měla delší černou mikinu s kapucí s potiskem kotviček, černé kalhoty a bílé tenisky. Policie po ní už pátrala v minulosti. Pro pomoc se kriminalisté obrátili také na veřejnost. 

Ve čtvrtek ráno ale přišla dobrá zpráva. Jolana byla nalezena. „Mohu potvrdit, že dívka byla v pořádku nalezena a pátrání bylo odvoláno,“ sdělila Blesku policejní mluvčí Martina Joklová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání