Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Namol opilá žena v Pardubicích lomcovala miminkem v kočárku! Nadýchala 2,3 promile

Autor: VaB - 
24. září 2021
20:02

„Měla jsem jen jednu skleničku,“ tvrdila. A pak nadýchala skoro dvě a půl promile. Problém byl zejména v tom, že u sebe měla žena (33) z Pardubic miminko v kočárku, který div nepřevrhla. Dítě u matky zůstat nemohlo. Aby nemuselo do ústavu, měl ho pohlídat ženin kamarád. Jenže ten byl také pod vlivem.

Zásah městské policie na Hlavním nádraží v Pardubicích odstartoval telefonát na linku 156. „Prosím vás, já tady stojím na nádraží v Pardubicích, na hlavním. A chodí tady paní s kočárkem, zdá se mi silně podnapilá. Mám strach, že to dítě vyklopí,“ volala žena strážníkům.

Ti okamžitě vyrazili na místo a viděli už z dálky, jak žena lomcuje s kočárkem. Už její první slova strážníka utvrdila v tom, že už požila nemálo alkoholu. „Jenom potřebuju… Dobrý? Měla jsem jen jednu sklenku!“ odpověděla mu, když se zeptal, jestli je v pořádku.

Jelikož dítě v rukou takto silně opilé ženy rozhodně nemůže být v bezpečí, přivolali na místo strážníci kolegy od státní policie a také pracovnici OSPODu. Žena mezitím nadýchala 2,39 promile.

„S ohledem na miminko sociální pracovnice souhlasila, že aby dítě nemuselo do ústavu, může jej převzít ženin kamarád. Tady však nastal další problém. I tento muž se na místo dostavil pod vlivem alkoholu,“ uvedli strážníci. A tak jedinou záchrana byla kamarádka, která pod vlivem nebyla a o dítě se dokázala postarat. I tak se případem policisté zabývají, stejně jako příslušný sociální odbor.

Video  Na mol opilá matka měla v Pardubicích u sebe dítě v kočárku.  - MP Pardubice
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání