Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Konečně pokrok v případu Terezy: Uvěří noví soudci v její nevinu?

Autor: rix - 
21. září 2021
05:18

Již ve čtvrtek by se mohlo rozhodnout o budoucnosti pohledné Češky. Čeká ji další slyšení, tentokrát i s novými soudci. Terezin právník Asghar Dogar uvedl, že je přesvědčen, že dívka bude 23. září zproštěna viny! Blýská se konečně blonďaté krásce na lepší časy?

Tereza se může dočkat vytoužené svobody 23. září. Přítomni u slyšení budou podle zdroje Blesku dva přední odborníci na drogovou problematiku. Jak uvedl, soudci Ali Baqir Najafi a Sarfraz Dogar projednají případ nechvalně proslulé pašeračky ve čtvrtek dopoledne. Oba jsou již s případem vězněné Češky důkladně obeznámeni.

Dívčin právník Asghar Dogar je prý přesvědčen, že blonďatá kráska bude 23. září zproštěna viny! Uznávané právnické eso si vzalo Terezu na starost a své služby jí nabídlo zcela zdarma. Právě on je její největší nadějí na propuštění z pákistánského pekla.

Blonďatá kráska, byla na letišti v Láhauru polapena celníky v lednu 2018. V ukrytém dnu kufru měla schováno téměř devět kilogramů heroinu. V březnu následujícího roku byla pak za pašování drog odsouzena na osm let a osm měsíců. „Co jsem udělala?“ vzlykala tehdy Tereza. V Pákistánu se v průběhu procesu stala nefalšovanou celebritou. Proti verdiktu první instance se odvolala. Na výrok odvolacího soudu už čeká téměř dva a půl roku.

y1xcvbnm ( 21. září 2021 10:05 )

že vás tak zajímá tahle " bloňdatá kráska" , styďte se, prostitutka která převážela drogy a pomáhala ke zničení životů celých trodin je tady stále přetřásaná jako nějaká chudinka nevinná

AliAlice ( 21. září 2021 08:50 )

Myslím,že když má někdo zavazadlo těžší o devět kilo,tak to se sakra pozná.Tak ať Tereza nemlátí s kecama,že o ničem nevěděla...

j_dc_cv ( 21. září 2021 07:53 )

Tvl, to jsou žvásty. Furt dokola... Naděje pro Terezu, zklamání Terezy, naděje pro Terezu, zklamání, že soud nebyl, apod. Pořád stejné kecy a lži. Tohodle právníka podle jiných článků dávno vyhodila. Měla dva jiné a teď má dokonce dva současně. A dneska se dozvíme, že má eso Dogara. Kterého dávno vyhodila pro neschopnost a jako o esu v jiném článku píšete o jiném pravnikovi.
Navíc se podle vás Dogar jmenuje právník i soudce.
Kdybyste si dali aspoň trochu práci, když ty lži vymýšlíte.

XYZ3 ( 21. září 2021 05:48 )

Myslím, že už ani nádherné..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání