Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dcera (8) chtěla zabránit opilé matce v řízení: Žena ji táhla za autem!

Autor: jel - 
29. září 2021
21:36

Erin Garciaová (44) z města Placentia v americké Kalifornii byla silně pod vlivem alkoholu, když se rozhodla nastoupit do auta a odjet. Její osmiletá dcerka měla o mámu strach a nechtěla ji nechat opilou odjet. Matka však táhla dceru za autem. Holčička skončila v nemocnici, žena ve vězení.

Incident se stal ve čtvrtek kolem půl dvanácté večer. Opilá žena nasedla do svého auta a její dcerka šla za ní. „Dítě drželo kliku u dveří spolujezdce a řeklo Garciaové, aby zastavila,“ uvedla policejní zpráva. Jenže matka na svou dceru nedala a místo toho se klidně rozjela a děvčátko táhla za autem více než 90 metrů.

.

Pak zastavila, protože si jich všiml náhodný svědek, který zasáhl. Jenže toho odtáhla Garciová také a pak odjela z místa činu. Brzy na to přijela policie, kterou zavolala babička zraněného děvčátka a matka opilé řidičky. Kriminalisté našli na příjezdové cestě holčičku s odřeninami na nohou a chodidlech.

Dívenka skončila v nemocnici, kam ji doprovodila babička. Krkavčí matka se mezitím ukryla v křoví. Když se ji policisté pokusili zadržet, vzpírala se a kopala a zranila jednoho z policistů.  Garciaová skončila ve vězení a byla obviněna z ohrožování smrtící zbraní, ohrožení dítěte a ublížení na zdraví policistovi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání