Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nález mrtvé ženy u ohořelého auta u Protivína: Dopadli podezřelého!

Aktualizováno -
10. září 2021
20:15
Autor: rix - 
10. září 2021
10:22

Policisté dopadli podezřelého z násilného trestného činu v jihočeském Protivíně. Ten má mít na svědomí smrt ženy, která byla nalezena u zapáleného černého BMW v místním lese. 

„Kriminalisté zadrželi muže, kterého podezírají z násilného zločinu. Obětí je mladá žena, kterou policisté našli u Protivína u zapáleného vozidla BMW. Nyní probíhají úkony trestního řízení,“ sdělili policisté na Twitteru.

Části zřejmě rozřezaného těla nebohé ženy nalezli detektivové na místě v sobotu v podvečer. Hrůzný čin měl patrně zakrýt požár auta, které pachatel zapálil i s obětí. Do pátrací akce po násilníkovi se poté zapojil i vrtulník.

Podle informací, které televizi Prima podali místní obyvatelé, byl dým z auta vidět na dálku nad lesem. „Jelo k tomu pět nebo šest hasičských vozů,“ řekl jedna z místních.

Policisté pátrali po svědcích a místní obyvatelé se mezitím báli chodit do lesa nebo pouštět ven své děti. Emoce krotil policejní mluvčí Jiří Matzner. „Můžeme ujistit veřejnost, že lidem nehrozí nebezpečí,“ vysvětloval vyděšeným občanům. 

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

 

Jarda3 ( 12. září 2021 08:55 )

Trest smrti v takových případech by se měl obnovit . . . .

verka1 ( 10. září 2021 13:31 )

Nepouštět z vězení a vysoký trest doživotí.

Ferenc ( 10. září 2021 11:12 )

Zjistí-li se,že on je vrah pak páni soudci rozhodnětě.Domnívám se,že by měl být vrácen trest smrti a ne to,že tyto vrahouni budou slušní a pracující lidé živit do konce jejich života v base,budou-li vůbec odsouzeni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání