Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krkavčí matku čeká soud: V opilosti ustřihla prst malému Adámkovi (4)

V opilosti ustřihla prst malému Adámkovi (4): „Povedenou“ matku čeká soud.
V opilosti ustřihla prst malému Adámkovi (4): „Povedenou“ matku čeká soud.  (Autor: Profimedia)
Autor: rix - 
11. září 2021
17:06

Matkou roku se určitě nestane Polka Iwona L. Ráda se napije, nechodí do práce a vše vyeskalovalo do té míry, že ve stavu opilosti ušmikla svému synovi Adamovi prst. Povedenou mámu čeká soud a chlapec je v péči otce. 

Jak informoval polský portál Fakt, k hrůznému zážitku pro malého chlapce došlo v prosinci roku 2020 ve vesnici Dobropole Pyrzyckie. Jeho matka Iwona velice ráda holdovala alkoholu a i ten měl velký podíl na tom, že nebohý klouček přišel o prst. Iwonin syn se nešťastně zachytil prstem o gauč, načež jeho matka sáhla po nůžkách a chlapci v opilosti prst ustřihla. 

Bolestný výkřik vyděšeného čtyřletého Adama přiměl sousedy vstát. Když viděli, co se stalo, zavolali záchrannou službu. Záchranáři se o chlapce postarali a převezli ho do nemocnice ve Štětíně. V současné době je dítě v péči otce. Soud s matkou bude zahájen v listopadu.

Vše se mělo odehrát, když žena u sebe doma pořádala večírek. V krvi měla dvě promile alkoholu. „Žena ve stavu opilosti chtěla uvolnit prst svého syna, který byl zamotán do látky od gauče a při tom mu nebezpečným předmětem prst ustřihla,“ sdělila soudkyně Alicja Macugowska.

kecamaprotiviru ( 11. září 2021 19:41 )

http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/zp­ravy-krimi/676663/sve-tri-deti-jsem-nezne-utopila-abych-je-ochranila-pred-jejich-otcem-rika-matka.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání