Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šestnáct let v domě plném krys! Šestičlenná rodina denně bojuje s přemnoženými hlodavci

Šestnáct let v domě plném krys! Šestičlenná rodina denně bojuje s přemnoženými hlodavci - ilustrace
Šestnáct let v domě plném krys! Šestičlenná rodina denně bojuje s přemnoženými hlodavci - ilustrace  (Autor: scom)
Autor: rix - 
5. září 2021
15:43

Nepříjemný problém řeší početná rodina z městečka Llanelli ve Walesu. Už několik dlouhých sdílejí svůj domov s hordami krys. Nebohá rodina se sice snaží řešit svůj problém s úřady, ty se ale zatím k větší aktivitě nemají. Nebozí lidé tak musí řešit třeba to, že jim hlodavci užírají jídlo v kuchyni. 

Jak uvedl deník Mirror, šestičlenná rodina nemá kvůli hlodavcům dobré spaní. Když její příslušníci leží v posteli, slyší, jak se kolem nich krysy prohánějí. Otec Darren Langabeer už situaci nemůže vystát, požádal proto o pomoc město. Poslední kapkou pro vyčerpanou rodinu bylo, když se ráno probudili a zjistili, že si zvířata v kuchyni pochutnala na jejich jídle. V dalším případě zase hlodavci překousali kabely a rodinka zůstala bez proudu.

Při pokusech o vyhnání krys z domu bylo v jeden den z baráku vylákáno osmapadesát těchto škůdců. Člen výkonné rady místního úřadu uvedl, že s nájemci na vyřešení problému pracuje. A je na čase. Zvířata jsou nebezpečím především pro děti, které mají manželé Langabeergovi tři. „Nemůžeme spát, naše dcery se jich bojí, jako by to byla v noci strašidla, která běhají po domě,“ vysvětlil jejich táta. 

Darren se domnívá, že krysy se dostávají do domu odtokovými trubkami, které podle něj nebyly dobře uzavřeny. „Krysy se dostaly i pod podlahové desky a ten zápach je příšerný. Abych byl upřímný, zdá se mi, že městské radě je to fuk, protože tu nežijí,“ uvedl. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi