Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krysí invaze! Žena žije v bytě zaplaveném hlodavci: Nepomohli ani profesionálové, ani stížnosti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rix - 
15. června 2021
19:46

V bytě jako z hororového filmu žije paní Kayleigh Ormstonová se svou dcerou. Její dům v Newcastlu je totiž zamořen krysami. Ty jsou drzé a neštítí se vůbec ničeho. Veškeré stížnosti byly zatím marné. Ani pozvání několika odborníků na deratizaci problém s obtížnými hlodavci nevyřešilo.

Kayleigh uvedla, že problém s krysami trvá už čtyři roky, a to i přes několik návštěv odborníků. Situace ji donutila žádat o to, aby mohla i se svým dítětem bydlet jinde, ale její žádost byla překvapivě městskou radou v Newcastlu zamítnuta. „Krysy byly problém od chvíle, co jsem se přistěhovala,“ uvedla pro server Chronicle Live. Do zamořeného bytu se jí navíc narodila dcera.

„Když mám dceru, nemohu takhle žít,“ stěžovala si Kayleigh. V bytě jsou doslova uvězněné. Ormstonová dokonce tvrdí, že se bojí například otevírat okna, když vidí, kolik krys běhá po jejím dvoru. Když chtěla dát vychladit jídlo pro dceru na parapet, zanedlouho našla krysu, jak se nenápadně sune k potravě. 

Odborníci zjistili, že krysy žijí dokonce v koupelně pod podlahou. „Muž z kontroly škůdců řekl, že je to opravdu špatné a že bych měla kontaktovat radu, protože v těchto podmínkách neexistuje způsob, jak bychom zde mohly zůstat,“ uvedla nešťastná máma. „Moje dcera si tu ani nemůže hrát, jsme uvězněné!“ zoufá si. 

„Hodláme provést řadu plánovaných oprav odvodnění a zdiva, abychom předešli dalším problémům. Chápeme, jak je zoufalé mít kolem sebe všude krysy. Budeme i nadále dělat vše, abychom mohli problém vyřešit,“ slíbila Jen Vintonová z místní správy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi