Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dominik (15) sexuálně napadl muže (†60) a zavraždil ho: Brutálně ho pořezal flaškou

Autor: ran - 
30. srpna 2021
22:05

Mladík školou povinný se přiznal k vraždě šedesátiletého muže bez domova. Měl ho sexuálně napadnout, zmrzačit flaškou a nakonec zabít. Chlapec měl dlouhodobě problémy ve škole i s kriminalitou.

K vraždě došlo ve slovenské obci Veľký Krtíš. Teprve patnáctiletý Dominik tam měl v červenci nedaleko autobusové zastávky zavraždit bezdomovce (†60), který na místě pravidelně přespával. Umlátil ho lahví a skákal po něm.

Mladík se k činu přiznal a byl převezen do Banské Bystrice, kde se nyní bude na místním okresním soudu rozhodovat o jeho vzetí do vazby. „Krajský policejní vyšetřovatel obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 15letého chlapce z Veľkého Krtíše, nyní probíhají další procesní úkony,“ uvedla policejní mluvčí Faltániová pro televizi JOJ.

Mrtvého muže našli kolemjdoucí. „Policajti s auty, bylo jich tam mnoho, vypadalo to na první pohled jako vražda,“ popsala televizi jedna ze svědkyň, co se dělo na místě činu.

Dominik měl i přes svůj věk po prázdninách nastoupit teprve do šesté třídy, několikrát totiž propadl a opakovaně měl ve škole kázeňské a jiné problémy. Kromě toho měl také na svědomí několik krádeží.

K vraždě bezdomovce se Dominik přiznal při výslechu. Kriminalisté na místě činu zajistili množství důkazů proti němu.

Video  Dominik (15) sexuálně napadl bezdomovce (†60), pak ho zavraždil.  - Repro foto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání