Zpěvačka Dominika Stará se netají svou vírou a názory, které jsou podle mnohých lidí možná zpátečnické a staromódní. Setkala se dokonce i s drsným odsuzováním a výhrůžkami, a to především poté, co při volbách hlavy státu tvrdě vystupovala proti Zuzaně Čaputové (47) či proti homosexuálním sňatkům.

„Volila jsem pana Mikloška jako křesťanského kandidáta s morálními hodnotami, jaké uznávám po celý svůj život i já. Zastávám tradiční rodinu, kterou pro mě tvoří otec a matka, tedy muž a žena,“ vysvětlovala tehdy slovenskému magazínu Šarm. „Nemám právo lidí soudit ani odsuzovat, mám však právo na vlastní názor. Stejně je to i s potraty. Neuznávám je.“

S partnerem Michalem Jurenou si sice společně za 130 tisíc euro (tedy 3,4 milionu českých korun) zakoupili byt a společně ho i vybavili, ona s ním však až do veselky „na hromádce“ nežila. Do bytu se nastěhoval alespoň Michal a ona tam svému partnerovi chodila tu a tam poklízet, navařit mu a vyprat, a pak se zase jako slušně vychované děvče vracela domů k rodičům.

„Takovýto předmanželský život je opravdu nádhera a nikdy bych neměnila. Ti, co to takto měli také, pochopí,“ prohlašovala Dominika pyšně. Na Valentýna pak zdůrazňovala, že její láska je „romantická jako pohádka, šílená jako jízda na kolotoči a vášnivá jako argentinské tango“. Pro většinu párů byla ale tato představa partnerského soužití dosti neobvyklá.

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že v jejích Q&A, tedy v „otázkách a odpovědích“, k nimž vyzvala prostřednictvím instagramu své followery a fanoušky, se objevily dotazy, poptávající detaily jejich intimního předmaželského soužití. Především tedy otázka, zda se svým partnerem, dnes již manželem, čekali na první milování až poté, co jejich svazku požehnal kněz katolického kostela Nanebevzetí Panny Marie v Šamorině, odkud Stará pochází.

„Přesně tak. A bylo to to nejlepší a nejkrásnější rozhodnutí. Doporučuji všem, kteří nad tím uvažují,“ odpověděla Dominika upřímně. Víra byla zkrátka silnější než sexuální pud. A nejinak tomu bude i u jejího muže – své paní dal jako svatební dar nádherně zdobenou krabičku, v níž byly papírky s různými citáty z Bible „na každodenní povzbuzení“.

Dominika ostatně ze svých názorů neustoupila ani ve chvíli, kdy měla možnost prestižního zaměstnání: slovenský předseda vlády Igor Matovič (47) ji minulý rok oslovil s nabídkou, aby se stala jeho mluvčí. Pěnice, která jako šestnáctiletá zazářila v pěvecké soutěži, a společně se zpěváky Martinem Chodúrem (31) a Mirem Šmajdou (32) se dostala až do finále, však odmítla.

Důvodem nebylo to, že se nikdy žádné politologii nevěnovala, po osmiletém gymnáziu na Slovensku se jen v USA, kam se na čas přestěhovala, věnovala studiu managementu. Zkrátka dala přednost rodině. „S přítelem bychom chtěli děťátko, a když jsem to celé zvážila, tak by se to nedalo skloubit,“ vysvětlila své překvapivé rozhodnutí.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií