Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Agresor s nožem ohrožoval pacienty na jihlavské poliklinice: Ostraze prý sliboval krutou smrt

Autor: jel - 
29. července 2021
08:34

Pozdvižení vzbudil ve středu kolem půl jedné na jihlavské poliklinice opilý agresor. Ten v čekárně mezi lidmi vytáhl nůž a ohrožoval s ním pacienty i ostrahu. Té navíc prý i vyhrožoval. Muže musela zpacifikovat až přivolaná policie. Ukázalo se, že má v krvi více než dvě promile alkoholu. Skončil na záchytce.

Opilec přišel na polikliniku s loveckým nožem s dvaceticentimetrovou čepelí. Jak popsala pro TV Nova jedna ze svědkyň, muž chodil po čekárně s nožem a šermoval jím mezi lidmi, i ona sama měla strach. Další ze svědků dodal, že je to zvláštní, co se může stát přímo v lékařské budově.

Incident televizi popsal také člen ostrahy Sylwester D., ten se totiž snažil opilce z budovy vykázat. Jenže agresor se jen tak nenechal, a dokonce začal s vyhrůžkami. „Šel vyloženě po mně, nelíbilo se mu, že hlídám jako ostraha. Říkal, že si na mě počká, že mě zapíchne,“ uvedl pan Daszkiewicz.

Policie byla naštěstí na místě během několika minut a muže, který ostatní ohrožoval, rychle zpacifikovala. Podle policejní mluvčí mu naměřili více než dvě promile alkoholu, a tak skončil na záchytce. Po vystřízlivění bude mít co vysvětlovat.

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání