Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Agresor v Jablonci napadal lidi: Když si dovolil na kriminalisty, skončil na zemi!

Autor: VaB - 
31. března 2021
17:17

Agresivní cizinec (36) v Jablonci nad Nisou napadal nejdřív obsluhu, pak bezdůvodně napadl muže. Všem vyhrožoval znásilněním, zabitím a vyvražděním rodiny. Pak si to nakráčel ke dvojici mužů a začal je opět slovně napadat a vyhrožovat jim. Jenže narazil! Jednalo se o kriminalisty, incident pak nabral rychlý spád a muž se o pár chvilek později ocitl na zemi v poutech.

Mohla to být pěkná a klidná neděle. Jenže cizinec (36) byl trochu jiného názoru a posilněn alkoholem se vydal do ulic Jablonce nad Nisou dělat potíže. Na jedné benzinové stanici v Březové ulici neměl zakrytá ústa a nos. 

Obsluha mu proto řekla, ať si nasadí respirátor. To ale odmítl, ženám za pultem pak „nařídil“, ať mu zavolají taxi. Cizinec mluvil česky, ale s východním přízvukem. Když mu ženy nevyhověly, začal být agresivní. Nejprve vyhrožoval, že je znásilní a pak zabije.

Potom vylezl ven a našel si svou další náhodnou oběť. Tentokrát šlo o mladého muže, začal mu nadávat a vše pak doplnil slovy, že „blbě čumí“. „Potom do něj strčil a plivnul mu do tváře. Tím jeho útok ovšem neskončil, dál ho slovně urážel a dal mu takzvanou „hlavičku“. Mladík ho v sebeobraně složil na zem, ale jakmile ho pustil, cizinec v jeho napadání pokračoval,“ popisuje policejní mluvčí Ivana Baláková.

Po muži pak začal házet kameny, dokonce do něj i kopal. Opět nechybělo pohrození, že ho zabije a vyvraždí mu rodinu. Když se vrátil zpět ke stojanům, vyhlídl si další oběti. Dva muže. Jenže to nevěděl, co přijde o pár vteřin později. 

Pár vteřin a byl na zemi

Dva muži byli kriminalisté z krajského ředitelství. Měli po službě. Když k nim muž přišel, byl opět rozzuřený, po chvilce si jeden z policistů všiml, že v ruce agresor drží nůž. Pak už to byla rychlá akce. Jeden kriminalista sahá pro svou zbraň, vykřikne, že je od policie a míří na muže.

Druhý kriminalista pak muže za pomocí hmatů a chvatů strhl k zemi. Akce trvala pár vteřin, agresor neměl šanci se bránit. „Zadrženého muže si převzali přivolaní policisté z jabloneckého obvodního oddělení a v jeho dechu mu naměřili 2,30 promile alkoholu,“ dodala Baláková.

Cizinec na území republiky žije nelegálně, cizinecká policie s ním proto bude zahajovat správní řízení o jeho vyhoštění. Obviněn je z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Hrozí mu až dvouletý pobyt ve vězení. 

Video  Agresor v Jablonci nad Nisou.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

151515 ( 31. března 2021 21:30 )

Krapotkin je ubožák. Mele nesmysly a jen hloupě provokuje. Kdyby toho opilce dostali do rukou vycvičení rváči, tak po svých neodejde. Zásady sebeobrany jsou odrazit útok a zneškodnit útočníka, aby útok nemohl pokračovat.
A ze záběrů si vyvozuji smutnou skutečnost. Mladík to UKáčko srazil na zem a nedělal nic. Prostě se bál ho zneškodnit. Ví, že je v Čechách a jistě by měl nepříjemnosti

dedeha ( 31. března 2021 21:11 )

Keby ti tak ten exot trochu kudlou prebehol po pytlíku, tak by si asi aj bol celkom rád, že sa tí poliši tam objavili.

krapotkin ( 31. března 2021 17:59 )

No jo, kriminalisti (nebo šlo o překlep a mělo být kriminálníci) - za naše peníze vycvičení rváči a vrazi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání