Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Děsivý pád z mostu v Bratislavě: Zakrvácená žena po něm děsivě visela nad řekou

Autor: rc - 
18. července 2021
20:53

Napilno měli v sobotu večer policisté v Bratislavě. Vyjížděli k mostu SNP, z něhož měla spadnout žena. Zakrvácenou ženu (25) našli na spodní zídce mostu, kde s ní byla další žena (26). Spolu s ní měla sedět na zídce mostu, když zatím z neznámých příčin došlo k pádu a držela ji, ať nespadne.

Krátce po jedenácté hodině večer policisté přijali oznámení, že došlo k pádu ženy z mostu SNP v Bratislavě. Strážci zákona vyrazili okamžitě na místo, kde našli ženu celou od krve. „Tu přidržovala další žena z důvodu, aby nesklouzla do řeky, jelikož se nacházela v její bezprostřední blízkosti,“ uvedli policisté na sociální síti Facebook s tím, že zraněná žena byla při vědomí a s policisty komunikovala.

„V oblasti zátylku měla zranění, které intenzivně krvácelo. Policisté ženě pomohli se dostat ze šikmé betónové plochy do bezpečí a poskytli jí prvotní ošetření,“ dodali policisté v prohlášení.

Žena skončila v nemocnici

Poté, co na místo dorazili záchranáři, byla žena převezena do nemocnice. „Na místě bylo zjištěno, že zraněná pětadvacetiletá Bratislavčanka spolu další šestadvacetiletou ženou seděly na betonové zídce spodní části mostu SNP,“ dodávají policisté s tím, že zatím není jasné, jak došlo k pádu ženy.

VIDEO: Podstatné úkony první pomoci

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání