Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutný hyenismus: Nezletilá dívka ukradla peníze určené pro vichrem zasažené Stebno

Autor: jel - 
12. července 2021
12:32

Obchodní centrum v Mostě zřídilo kasičku, kam mohou lidé přispět na podporu obce Stebno na Lounsku. Tu na konci června zasáhl silný vítr a výrazně ji poničil, škoda je podle předběžných odhadů okolo sto milionů korun. Nezletilá dívka zneužila ochotu lidí pomoci postižené vesnici a z kasičky ukradla peníze. Následující den se vrátila i s kamarádkou.

„V kase bylo více než 2000 korun v papírových bankovkách a došlo k jejímu vykradení,“ řekl ředitel OC Central Most Martin Koštíř pro CNN Prima News. Nezletilou dívku zachytila bezpečnostní kamera, jak nejdřív dlouho postává, nervózně přešlapuje a schránku obchází. 

Následně se odhodlala k činu, strčila ruku do schránky, ukradla hotovost a následně rychle z nákupního centra zmizela. Peníze jí ale zřejmě nestačily, a tak se další den vrátila. Dokonce si s sebou vzala na pomoc kamarádku, tentokrát už ale z kasičky nic neodnesly.

Dívku poznala ochranka centra poté, co se do obchodu vrátila a byla zadržena. Koštíř věří, že se jim peníze vrátí, v opačném případě ale chybějící hotovost dorovná OC Central Most.

Kasička naštěstí nezmizela, jenom je nyní lépe zabezpečená, aby už z ní nikdo nic neukradl. Lidé tak na pomoc postižené obci mohou přispívat dál.

Video  Silná bouře poničila také obec Stebno na Lounsku  - Blesk/Václav Burian
Video se připravuje ...

 

padrino ( 12. července 2021 17:09 )

Chytit jí za ty její pačesy a odtáhnout jí do Stebna makat zadarmo,stejně se nudí.

Uživatel_5514534 ( 12. července 2021 15:24 )

Neměli by bílí konečně vyrazit do ulic a protestovat proti lumpárnám nepřizpůsobivých?

jonn ( 12. července 2021 15:16 )

To je rasismus vybírat na bíli .

Kacah ( 12. července 2021 13:40 )

Měsíc mýt záchody v obchodním centru, alespoň by měla průpravu pro budoucí povolání. Nějak je to rozmazané, ale bílá ta holka asi není.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání