Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální útok v Karlových Varech: Maminku s kočárkem měl zbít bývalý přítel! Pátrá po něm policie

Autor: rix - 
29. června 2021
17:54

Matka šla i se svým dítětem v kočárku na procházku, když ji zastavil bývalý přítel. Ten po ni nejdříve měl chtít koupit cigarety a pak se měl dožadovat peněz. Když ho žena odmítla, bývalý přítel ji měl brutálně napadnout. Žena schytala rány pěstí a skončila ve křoví. Napadené naštěstí přiběhli na pomoc svědci. 

„Osmadvacetiletá žena v úterý dne 22. června 2021 v Karlových Varech šla se svým dítětem v kočárku na procházku. Před druhou hodinou odpolední k ní přistoupil její bývalý přítel, který měl po ní požadovat zakoupení cigaret a následně vydání finanční hotovosti. Žena jeho požadavku odmítla vyhovět se slovy, že žádné peníze nemá. Tomu muž nechtěl uvěřit a chtěl po ní ukázat peněženku, přičemž ji měl vulgárně urážet,“ uvedla mluvčí karlovarské policie Eva Valtová. 

Když chtěla nebohá žena z místa odejít, násilník ji měl napadnout a hodit do křoví. Poté chtěl muž ukrást její tašku, ale žena vstala a začala se s mužem přetahovat. Poté už naštěstí k dalšímu násilí vůči ženě nedošlo. Na místo přispěchali na pomoc svědci. 

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a třicetiletého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví,“ dodala Valtová. V případě prokázání viny hrozí muži až deset let vězení. 

Video  Muž měl v Karlových Varech brutálně zmlátit bývalou přítelkyni.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

dvorece ( 29. června 2021 23:00 )

Pořád lepší být za slepici, ale aby už tu byl konečně pořádek.

Ievice-je-smegma ( 29. června 2021 22:21 )

Sice nezmizeli, ale jako předvolební švindl to na slabomyslné slepice to platí.

dvorece ( 29. června 2021 22:04 )

Co to dneska s těmi "chlapy" je ? Samý násilník.
Pracovat nemusí, ženy o ně pečují, na vojnu nemusí, ale rozcapení jsou s mega nároky milionářů...Stát za ně i alimenty platí...

Jak ženy poznají, že jde zase o nedospělého bl.ba, utíkají a raději se ani už nevdávají, dnes si lze vážit jen málokterého muže, většinou jde o bandu zbabělců, co chtějí lehce a bezpracně žít a navíc za použití násilí.
Uvažovala jsem volit nejraději Šlachtu nebo Okamuru, zmizely by drogy a tyhle sra.lbotky.

Ievice-je-smegma ( 29. června 2021 18:42 )

Madam má asi opravdu vybraný vkus na výběr svých partnerů. Určitě to není žádný mamánek, že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání