Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svítá Tereze (25) naděje? Vzácná návštěva ve vězení!

Autor: shp - 
21. června 2021
05:00

Tereza H. (25) tráví v pákistánské věznici už tři a půl roku. Naději z vazby, že se dostane na svobodu, vystřídalo po odsouzení zoufalství. Nyní ale přeci jenom svítá ženě, kterou zadrželi na letišti v Láhauru s téměř devíti kilogramy heroinu, naděje, že by se mohla z basy dostat dříve.

Tereza H. byla zadržena na pákistánském letišti v lednu 2018. Celníci odhalili v její tašce skryté dno, v němž byly ukryté tvrdé drogy. Tehdy se ještě blondýnka z Česka usmívala, protože jí nedocházelo, do jaké šlamastyky, která navždy změní její život, se dostala. V březnu 2019 pak byla odsouzena k 8 letům a 8 měsícům vězení.

K projednání odvolání stále nedošlo

Od té doby se nesnaží o nic jiného, než prosadit odvolací řízení. K tomu se ale stále ne a ne probojovat. Nyní to vypadalo slibně. Naposledy mělo totiž odvolací stání proběhnout 17. června. Jenže nakonec musela Tereza opět polykat vlastní slzy plné zklamání. Vůbec k němu nedošlo a Češka je bohužel stále tam, kde byla.

Odvolání Terezy nebylo možné znovu vyslechnout. Vrchní soud v Láhauru opět zrušil odvolací harmonogram,“ informoval Blesk.cz zdroj s tím, že soudci Málik Šehzád Chán a Vahíd Chán jsou zaneprázdněni. Češka se proto rozhodla, že její právník Navíd Basíra potřebuje pomoc. Přímo ve věznici proto přijala vzácnou návštěvu.

Právnické eso

Za mříže za ní zamířil Saif ul Malúk – světoznámé advokátské eso. Tereza se před ním rozplakala a detailně mu vyprávěla o svém případu. Zkušený právník jí pak přislíbil, že se jí pokusí společně s Basírem pomoci. Tereza tak bude mít hned dva právníky. Jenže i tak není vyhráno. O pomoc prosila Tereza Malúka již před rokem. Setkal se s ní ale až nyní.

Dodo52 ( 24. června 2021 06:51 )

Jedná se o vyloženě zhuleného feťáka, samé výhrůžky, nabádání k násilí a přání smrti. Hrubé a sprosté urážky Blesku.

sorgedoktor ( 22. června 2021 10:45 )

No, i kdyz je pravnickew eso...Snad by mohl nejakym zpusobem presvedcit soud, ze to mela v kufru aniz by o tom vedela...

bre-burda ( 21. června 2021 21:57 )

Feri má ukončená právnická studia. Ona zas nemá problém se sexem. Opravdu by to mohli dát dohromady a bude venku na to tata!

bullshit ( 21. června 2021 16:24 )

Souhlas, naštvat soudce je až to poslední co by měl obžalovaný dělat...

bullshit ( 21. června 2021 16:22 )

....světoznámé advokátské eso...Dosti se zajímám o soudnictví ale jméno tohoto esa jsem nikde neslyšel a ani nezaznamenal jeho existenci. Přeci jen je ten bor.del tam k něčemu dobrý. Vyslyší ji až po odsezení trestu za pašování fetu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání