Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Chlapce (19) na Sokolovsku nařkl soused, že dělá bord*l: Mladík ho napadl!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
20. června 2021
14:05

Teprve dvanáctiletý mladík ze Sokolovska má na krku velký problém. Když ho v domě napomenul soused, že dělá velký hluk, napadl ho pěstí. Muž (53) pak spadl ze schodů a vážně se zranil. Útočníkovi hrozí až desetiletý trest. 

K napadení došlo ve druhé polovině prosince minulého roku, policie o něm ale informovala až nyní. Mladík (19) měl být s kamarády v bytě své matky, který se nachází v jedné menší obci na Sokolovsku.

Bylo asi osm hodin večer, když mladíka napomenul soused (53) na společné chodbě domu. Ptal se ho, proč dělá takový hluk. Teprve devatenáctiletý muž reagoval tím, že staršího muže chytil pod krkem a poté mu dal pěstí do hlavy. 

Vlivem toho ale muž spadl ze schodů, pádem si způsobil vážná zranění, se kterými skončil v nemocnici. V té byl několik dní hospitalizovaný, do března letošního roku byl ale v domácím léčení a byl tím významně omezen v normálním fungování.

„Obviněný se po příjezdu policejní hlídky podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,53 promile,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva. Kriminalisté s mladým mužem zahájili trestní stíhání, byl obviněn ze zločinu těžkého ublížení na zdraví. Hrozí mu až deset let vězení. 

diskutujici ( 27. června 2021 12:38 )

"..Teprve dvanáctiletý mladík.." - kéž by u nás platilo, že by šel za katr na těch 10 let.
Hned by ubylo těch nedotknutelných
No ale pleskáč by si to mohl po sobě alespoň přečíst

VETERAN_ ( 20. června 2021 18:46 )

Tak kolik tomu mladikovi bylo 12 let nebo 19?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání