Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Otec zapomněl syna (†5) v rozpáleném autě: Když našel jeho mrtvolu, zkolaboval

Autor: ran - 
9. června 2021
19:13

Tragédie potkala rodinu chorvatského vojáka (34), který ráno v autě zapomněl svého malého syna (†5). Maminka chtěla chlapečka odpoledne vyzvednout ve školce, tam ale nebyl. Po celém dni v kasárnách ho našel táta mrtvého v zavřeném vozidle, kterým přijel do práce.  

V chorvatském městě Knín došlo k tragédii, při níž zemřel pětiletý chlapeček. Ráno v úterý 8. června odjížděl autem s tatínkem a maminkou, to bylo ale naposledy, kdy ho spatřili živého. Za jeho smrt policie viní právě otce, který auto řídil.

Muž, profesí voják, nejprve vysadil partnerku v její práci. Pak měl odjet se synáčkem ke školce a předat ho do péče vychovatelek. Místo toho však odjel přímo do kasáren, kde pracuje, auto zamkl a na celý den odešel. Chlapeček zůstal uvnitř, ven už se bohužel živý nedostal.

Nikdo ho neviděl ani neslyšel

Ke vší smůle v okolí auta, na nějž pálilo přes poledne slunce, panoval velký hluk. Na nedaleké budově totiž probíhaly stavební práce. Pokud tedy chlapeček volal o pomoc, s největší pravděpodobností ho nikdo nemohl slyšet. Bohužel ale ani vidět. Vozidlo totiž disponovalo neprůhlednými skly. 

Že něco není v pořádku, zjistila teprve maminka, která ho přišla kolem 15:00 vyzvednout ze školky. Když se dozvěděla, že chlapeček tam ten den ani nebyl, vyděšeně volala partnerovi. Ten se dušoval, že chlapce odvážel, pak se ale šel podívat do auta, kde následně na zadním sedadle našel chlapcovu mrtvolku. 

Podle informací webu deníku Mirror se snažil ze všech sil synáčka přivést zpět k životu, vše ale bylo marné. Ze šoku a námahy o jeho záchranu na místě zkolaboval a ztratil vědomí. Ani přivolaní záchranáři bohužel už nebyli nic platní, chlapce se oživit nepodařilo. Otce policie obvinila z hrubého zanedbání rodičovské péče s následkem smrti. 

diskutujici ( 15. června 2021 06:09 )

V 5 ti letech by už snad mohl umět otevřít dveře.
Ano, vím o dětské pojistce, ale tu si pamatuji ještě ze Š120. Ani nevím, jestli dneska pořád existují.

sorgedoktor ( 9. června 2021 21:21 )

Opravdu b tezko se tyto tadky ctou...Jel jsem s vnikem do Brna a tento se mi 4 x / slovy ctyrikrat/ ztratil na nekolik desitek vtesin...Mo je matka mela adi dilnejsi nervy....Z Obce GHostim jsem coby 4 lete diten odesel do onvce Peokopov a dkouho sem nikomu nechybel...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání