Moderátorce oznámili, že má Non-Hodgkinovův lymfom. Následně si jeden a půl měsíce poležela v nemocnici, kde absolvovala 6 cyklů chemoterapií. Jelikož se jednalo o zákeřné onemocnění a před sebou měla náročnou léčbu, kterou musela začít podstupovat prakticky okamžitě, po stanovení diagnózy byla přirozeně zcela vyděšená a v šoku.

Začala přemýšlet nad vlastní smrtí a pomaličku se smiřovat s tím, co by nastalo, kdyby boj s rakovinou prohrála.

Když jsem se dozvěděla diagnózu, po prvním šoku, vyděšení a pláči, protože to je normální reakce, jsem se začala v podstatě připravovat na smrt,“ řekla Aneta otevřeně v talk show Bez Nápovědy, kde ji vyzpovídal Milan Kolcun.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Ale pak si už řekneš, že nic horšího se ti v životě nemůže stát. Začala jsem si uklízet v životě a hlavně začala jsem už kašlat na spoustu věcí. Už jsem se přestala stresovat, přestala jsem si vše připouštět ... Velmi se mi ulevilo. Přestala jsem si brát k srdci spoustu věcí a nějaké to hejterství, co se za ty roky člověk setkává s přejícími, i nepřejícími lidmi. Kdysi jsem se proto trápila. Teď je mi to už jedno, i když mi někdo napíše něco hnusného,“ tvrdí Aneta Parišková.

Naštěstí náročná léčba zabrala, blondýnka se vrátila do práce a užívá si rodinného života. 

Fotogalerie
29 fotografií