Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z Karlovarska týral těhotnou přítelkyni: Ubližoval jí i po porodu, hrozí mu 8 let

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
5. června 2021
13:05

Až osm let vězení hrozí třiatřicetiletému muži z Ostrova na Karlovarsku, který dlouhodobě týral svou stejně starou těhotnou přítelkyni. Kriminalisté ho obvinili ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž byl vzat do vazby.

„Obviněný muž měl nejméně od loňského ledna do ledna tohoto roku fyzicky a psychicky týrat svou těhotnou přítelkyni, se kterou žil ve společné domácnosti v menší obci na Karlovarsku. Ženu měl vulgárně urážet a fyzicky napadat,“ uvedla krajská policejní mluvčí Eva Valtová.

Po narození jejich společného dítěte se měla jeho agrese ještě stupňovat. K jednomu incidentu mělo dojít také letos 1. ledna, kdy měl na ženu opět křičet a vyhrožovat jí ublížením. Obviněný byl policisty na dobu několika dní následně vykázán ze společného obydlí. Po příslibu, že své chování napraví, se měl posléze vrátit zpět k partnerce. „Koncem května ji však měl opět fyzicky napadnout a poté byl znovu vykázán ze společného obydlí. I přesto, že povinností vykázané osoby je zdržet se styku nebo navazování kontaktu s ohroženou osobou, měl opakovaně ženu kontaktovat z cizího telefonního čísla četnými zprávami a telefonáty. První červnový den ji měl dokonce navštívit, bez jejího souhlasu vzít jejich syna a z místa odejít,“ dodala Valtová.

Soud v Karlových Varech ho proto poslal do vazební věznice. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

dvorece ( 6. června 2021 08:23 )

Dostane jen podmínku, jako nedávno ten šílený tyran, co doslova zničil také jeden život...asi by bylo lépe, kdyby spravedlnost brali do rukou otcové dcer. Ve středověku to fungovalo, na chování ze středověku to někde funguje dodnes a ženy tak nejsou tolik ohrožené, jako když tyrana můžou kdykoliv a kdekoliv potkat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání